Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz BiH na Kosovo idu samo ovi pekari Šiptari sto ovdje borave 90% ilegalno.
@HerrcegBosnaPonosna Sta ima novo ustaso kod tebe?
@HerrcegBosnaPonosna moj partizan od 1941 nosioc spomenice i ponos porodice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fkt ko ide dole ? osiim ovih nasi pekara sto ne izlaze iz podruma po tri mjeseca ...
Naših se kaže mamlaze.
Pa bas tim pekarima sto hrane sarajlije treba omoguciti da vide svoje familije pa barem jednom godisnje. Sminkeri po kaficima i ostalih milion sto su im obecane fotelje , sumnjam da bi trcali u te podrume da ti prave hjeb, da nema "tis sto ne izlaze iz podruma".
E sad necemo u inat !
Treba zabraniti saobracaj u oba smjera.....
Treba zabraniti saobracaj u oba smjera.....
Mogu da shvatim animozitet poslijeratnih genracija koji zbog totalne društvene i regionalne izolovanosti imaju predrasude o Albanicma, ali ne mogu da shvatim malo staraije generacije (posebno one koje su bile u ratu) da imaju animozitet prema Albancima.Prema zvaničnim podacima svih Udruženja Armije BiH, nekoliko hiljada Albanaca je dalo živote u redovima naše Armije za BiH.Možda bi trebali ostaviti ponude iz kladionica za jedan dan i informisati se.
Kojih hiljada sta lupetas nije ih 20 bilo ukupno u Armiji BIH
ginuli su i u srpskim redovima albanci isto. znao sam momka koga su hrvati bukvalno zaklali, albanac je bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje ima totalne neinformisanosti tu se rađaju i predrasude.Mozda bi se pojedinici trebali zapitati i raspitati kod mnogih naših firmi koliko je BH privreda izgubila radi ovakvih odnosa sa Kosovom.Bio sam dole nekoliko puta i za razliku od mnogih ovdje koji u zviotu nisu bili dalje od Makarske (u julu ili avgustu,a pametaju kao da imaju PhD iz nuklearne fizike) i razgovarao sa mjerodavnim osobama.Gubici Bh privrede su višemilionski.
Kad bi ovaj demokratski zapad što je rasturio Jugoslaviju bio principijelan, nijedan narod ne bi trebao biti manjina u novoformiranim državama, jer praktično nije nigdje otišao, samo jedno jutro osvanuo kao manjina. Isto kao preduzeće, može mijenjati ime, odvajati se, pripajati... ali se uposlenicima ne može oduzeti kontinuitet radnog staža u istom ptreduzeću.
A kako si išli dosada,ako nepostoji sporazum o saobracaju ?? Ili tek danas Kosovari skontali da nema nikakvog sporazuma ??
Milan Radojevic? Znaci Srbi se uklopili u ustavno-pravni poredak ove mlade drzave? Tako i treba, ljudi shvatili realnu situaciju a ne kao ovi nasi djikani.
Odose Fata I mujo na godisnji sada
Sad znam gde cu ici na godisnji odmor
RS na aparatima
taman nek ovi siptari se vrate kuci svojoj
Kvazi država , ali prave odlična peciva svi šiptari . Dr S
@Korisnik95 Kvazi kvazi , to je tako kad ti ja kažem , nema vas orih na svijetu bijelome. DR s
evo sad ce mi Turkofili reci da sam Islamofob ili sta ja znam ali ja pitam sljedece: ko uopce ide u Kosovo? Eto, ja sam morao poslovno otici par puta u Pristinu kad sam radio za Benetton - iskreno mogu reci da ruznijeg grada i zemlje ja u svom zivotu nisam vidio. A dosta sam putovao po svijetu. Grozno - pa ne bi se Tito djaba odrekao Kosova da ima potencijala.
@ŠIPTARSARAJLIJAHAHA - ako je tebi Pristina lijepa, onda ja i ti nemamo o cemu drugom da razgovaramo. Meni je Firenca lijepa. Pariz. Rim. Venecija. I hiljade ostalih gradova po citavom svijetu - tebi je ocito Pristina lijepa jer imamo drugaciji estetski standard. Ne brini, necu vise nikada doci
evo sad ce mi Turkofili reci da sam Islamofob ili sta ja znam ali ja pitam sljedece: ko uopce ide u Kosovo? Eto, ja sam morao poslovno otici par puta u Pristinu kad sam radio za Benetton - iskreno mogu reci da ruznijeg grada i zemlje ja u svom zivotu nisam vidio. A dosta sam putovao po svijetu. Grozno - pa ne bi se Tito djaba odrekao Kosova da ima potencijala.