Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći glumac na Balkanu!!!
PREDSJEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUCIC je: terorista, zlikovac, zlocinac, agresivan, neiskren, nasilan, neuracunljiv, lazov, bahat, besprizoran, radioaktivan, bolestan, destruktivan, zao, manipulativan, nesimpatican, nevaspitan, toksican, beskrupulozan, osion, nesiguran, banalan, neempatican, prevarant, shizofreniik, iskljuciv, porazan, huligan, autokrat, gubitnik, poltron, neodgojen, prevarant, potkupljiv, autsajder, neuspjesan, samoljubiv. samodopadan, neizgledan, seprtljav.
Ovaj barem nešto radi, a gdje je naše Predsjedništvo? Uzeli bolovanje, njih ne interesuje ništa. Pa bolje i vanredno stanje, nego pustiti balkanskom mentalitetu da se pridržava pravila. Znamo kako to obično završi. Ko će kod nas kontrolisati ljude u izolaciji?
Zar nije struka neki dan rekla da ne treba vrtice zatvarati? Poseres pa pojedes, redovni sport
Odgovorno ponasanje drzave, vlasti prema svojim gradjanima.
Onaj ko rikne od virusa nije ni Srbin..Jer virus se boji Srba a ne obratno 😂
Čovjek je toliko paranoičan od napada da mu je ovo jedinstvena prilika da se malo zaigrao sa vojskom,pa makar to bilo i na vlastitoj teritoriji.Koja opsjednutost Bože dragi.Šta je slijedeće?Policijski sat.Hoće li se uvesti mrtva straža? A sasvim je dovoljno da se ljudima objasni da ostanu u svojim domovima i da se što manje kreću u grupama.Kakva vojska i bakraći.
@kardelj71 objasnili su i onim debilima dijasporcima iz italije pa su pravili rodjendansku zabavu u prvoj sedmici nakon povratka. Ne mozes stoki objasniti nista, cudi me da se znaju vratiti sa zapada, koliko su glupi.
Je li se probudio Veliki Vodja, treba danas poslati na ulicu Vojsku i Vulina, izlazi i pamcir s, migovi ce da lete i uklanjaju ptice, Sismise itd dronove .. moguce je da thaci posalje pojacanje coronu u srbiju dronovima pa valja i pancir ukljucitj ... hehheheh ... sprdacine kod njih i populizma i to je kalsicno treniranje strogoce a narod ce da gleda kao ovca i podrzava dok ovaj mali milosevic ili vise njih se igraju rata ..
@x11111taysonnn Vojska nije pokrenuta nigdje a dosli ameri u EU ..mora da je rusija podigla borb.spremnost srbije pod plastom korona virusa ... hhahahha .. sala ..vucica vam...
Vučić je glavni LIK u MONODRAMI, poznate režiserske kuće RUSIJA & Beogradsko PODZEMLJE !!! Sigurno će VOJSKU, sa enormnom količinom nabavljenog i proizvedenog NAORUŽANJA izvesti na ulice u borbu PROTIV KORONA VIRUSA !!!
Gdje su granice? Prema kosovu, prema bosni??? Nema nista od ovog
Hajd da se malo odmori kosovo. Virus je srbija"
Bakir iz trezora prati situaciju..
Ja mislim da on ne može spavati od sreće, došlo mu vrijeme kad može da drami svaki dan.
ko drugome zlo zeli njega zlo isto stize ellhamdullilllahh!
@dinarac lila lila lillahh bas ti lijepo stoji
Pa nece sigurno dozvolit da mu se dogodi Italija
Diktatura
@cartier Sta bi Bosna dala da ima takvog
Od kako znam za sebe Srbijanci su uvijek u nekakvom pretjerivanju. Prvo ide "šta nam bre ko može", a onda ide neka forma kuknjave kad ih mlatne vlastita osionost po blentari. Takvo im je ponašanje na ulici, u kafani, takvi su na filmu, u kući...
Bolje da je kupovao respiratore nego trošio lovu na naoružanje.