Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze na hajr i svako dobro...
Meni su najsmjesniji bosanski pravoslavci koji se kao hvale srbijom!!!! Covjece tamo si za njih Bosanceros bre, ismijavaju vas i sikaniraju maksimalno. Kazu zatrovali im drzavu hahaha
Koja gomila gluposti. Sve strucnjak do strucnjaka. Srbija ima potpisan ugovor sa NATO-om o slobodnom prolasku. Sto vrijedi za NATO to vrijedi i za vojsku Srbije. Srbija recimo koristi bugarske poligone za PVO vijezbe. Ovaj konvoj ide u Makedoniju na vjezbu. Nije ni prvi ni posljednji koji je prosao kroz Srbiju.
U Bosnu usli na Brcko rasporedjeni . WELCOME
Hmm, jel to svjesno naoruzavanje srbije da se zakuha u bih, jer ima puno muslimana..treba ih reducirati? Zapadu, sta to radis?
Logistika se pomjera... hmh. Biće rata! Ratatatira
Pričajte vi šta hoćete o Vučiću ali on je prvi procjenio Ruski poraz, odmah naručio avione od Francuske i poleo se družiti sa zapadom. Konvoj koji je prošao svakako je na ovaj ili onaj način uperen protiv Rusije. Aco zna znanje sto se tiče spoljne politike
Ne znaju sta sta Im kroz drzavu prolazi. Bravo, nije ni cudo sto letjelice padaju a da I ne znaju kad I kako. Ja mislim da kod nas lete svemirski brodovi mi nebi skontali dok nas sve nebi spalile.
ode na Kosovo
to je express narudjba albina kurtija
Demokratizacija, moj mumine, uzdaj se u'se i u svoje kljuse
Ovo sigurno tale opet neke starudije ko zna kome.
Vidi čuda. Pa ode za Ukrajinu. Mađari ne propuštaju pa ode preko Rumunije... A bilo budalastih komentara
gooUser1633033937@ Boli nekog hurac gdje je zatvoreno more. Svaki dan više će Rusiji ići na račun. Nakupilo se toga. KAd su gllupani vidjeli prvih dana da ne ide po planu onda su trebali prekinuti agresiju na Ukrajinu. Njemačka plaća i danas za napravljene štete u drugom svjetskom ratu. Tako će bome i Rusija. Ovo je bila agresija kao kad je Hitler napao Poljsku.
Ništa mi nije jasno.
Treba pitati buldogovog pajdasa on sigurno zna o čemu se radi.
Po onome sto se moze vidjeti na snimkama koje su osjecani snimili mobilnim telefonima Ukrajinci nece imati velike koristi od tih konvoja. Veliki broj obicnih dzipova od kojih vecina ima neku mini prikolicu koja moze biti neki agregat ili poljska kuhinja. Humwei imaju kakvu takvu protuoklopnu zastitu. Ovo su obicni krsevi koje su GB i F poklonili Ukrajincima. Jeftinije im darovat nego gledati kako se rijesiti otpada.