Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trovali ga ovih godina da crkne prije presude. pa nisu ni miloševiča osudili a isto se piše i karadžiću...
krepaj
Kakvo srce? Nikakvo sVce nije on imao!
Prvo presuda pa neka onda krepa .
Idiota skinuti sa medicinskih aparata i jedan drugi aparat mu polahko gurnuti i umrijet će svekoliko zadovoljen. Vozdra svima.
NE DAJ SE BRATE!!! CELA SRBIJA, REPUBLIKA SRPSKA, SVI SRBI SVETA SU UZ TEBE!!!
stvarno je ruzno zeliti nekome smrt ali za ovoga monstruma mogu samo reci crkni, i nisi bio neki covjek
Vojo,vojvodo moj najdrazi,cekam te rasirenih ruku,spremio sam ti isposnicku celiju do mene i svetoga save! Ne brini ovde je toplo,cak malo povruce,u paklu ne stede na grejanju!
mi sve mrzimo sto nije srbsko
Crkotina.
krepace dzukela? ubise jos jednoga .hahahah
Godine žderanja krmetine i alkohola učinile su svoje. Ako Bog da svaki genocidaš će biti u kritičnom stanju ili bolje rečeno u kliničkoj smrti.Smrt fašizmu
crkni pseto smrdljivo
Babić pa Milošević pa Šešelj... ..slijede Mladić pa Karadžić i tako se zapad otarasi neugodnih svjedoka.....
Stvavno mi je žao gsn šešelje, ali vaš je vok tvajanja istekao, a avi ste dužni puno toga...
majke mu ga razbolih se kraj dženerala Mladića brišući mu smrdljivu gzuicu i njegovu ne osunecenu cunu....propuh me uhvatio posto je smrdilo,a ja otvorio prozor....
Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”