Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lud čovjek. Kreten je na nivou polusvijeta iz Vučićevih Parova i Zadruga. Osuđeni ratni zločinac koji glumi dvorsku ludu u SNS-ovoj Srbiji.
Jos su gluplji oni koji pridaju znacaj ovoj budali.
Samo Vi govorite da je nebitan i danje budala, a vec sutra bi nozem nastavio klanja po BiH i Hrvatskoj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To neka vijest?? 99% Srba su četnici . Tu bolest prebacuju s koljena na koljeno ,ko se od njih ipak spasio od te bolesti ,Srbi ga nazivaju izdajnikom 😂
Nije kriv Šešelj, nego organizator Sajma knjiga. I kako onda da razgovaramo, kad osuđeni ratni zločinac drži predavanje djeci, a nikome to u Srbiji ne smeta. Unatoč tome što u Srbiji sigurno ima dobrih i poštenih ljudi, očito je većina četnika. Jer da nije, ni ovo ne bi bilo moguće.
Opasna poruka prema susjedima.
Ova Bosanska budala je spremna za vjesanje na javnom mjestu.TEGBIR
turbo ludjak ... slika i prilika srbije ... a njegov ucenik Alex je i gori.... srbiju je snaslo zlo koje su sami prihvatili i njeguju ga kao dobro, glas razuma poneki se cuje ali bezuspjesno, trovanje puka je kontinuirano ..
Krmak yebo sestru svoju
Bitan je k'o lanjski snijeg.
Ludnica ili zatvor. Nazalost on oslikava veliki dio onoga kako Srbi misle sto potvrdjuje da je jos uvijek relevantan u politici a da nj ucenici kao sto je Vucic prakticki vladaju Srbijom zadnjih 10-15g
Ako neko misli da ima Srba koji drugačije razmisljaju onda je taj u teškoj zabludi, ima samo jedan dio pritajenih koji cekaju svoju priliku, Licno im samo vjerujem parolama koje cesto ističu, SVI SMO MI MLADIĆ, SVI SMO MI RADOVAN, pametnom sasvim dovoljno.
Prosječni smrdin!
Prosječni smrdin!
Ja mislio ferguson na slici
Bolesna nakaza, cijela planeta ce postati nemjerljivo bolja kad konacno krepa
Razlika izmedju njega i ostatka? On samo kaze na glas sta 90% misli! Pa majku mu, neko ga bira na ta sva mjesta u parlamentu od 90-ih ili???
Problem sa Balkanom je jednostavan, pametni sute dok kreteni pjevaju