Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao mi je care sto si zavrsio u corki, da si ih bar vise nagruho, pa da znas sto si kaznjen.stoka izopacena
Vjerujem da bi ti bilo drago da je manje ovakvih kao ja, pa da se mozete, vi izpoaceni, krkati bez da vas neko ometa. Direktno se zalazes za unistenje svijeta i izumiranje ljudske mase. Ja bi platio zivotom, da se pofataju ti tvoji izopaceni i sve da vas za jaja objese
Smrt pederima,mamu vam izopacenu
Pa sta ste vi ocekivali ,ovo je Balkan ,kako cemo mi to dopustiti .Ja iskreno ne hejtujem bas gej populaciju ,ali gej parade to je stvarno dno dna ,kako bi izgledalo da to rade hetero ljudi ,a sto se tice ovih \"vjernika \" vjera nalaže alkohol ,drogu ,fatanje i kurvice ?
treba zabraniti ove pederluke, svaka se vjera protivi tome, a i u nasem zakonu nema brakova kao u nekim zemljama, zato te pederluke idite reklamirajte po \"evropi\"
Znam ja Mladena karo sam ga u bulju do besvesti
nije derpe onaj koji ga pristavlja, nego onaj koji dr-ka na sve to, rece Tonci cimeru u celiji... :)
Kud nije dobio 20, vec godinama taj Obraz pravi haos po Srbiji i namece vjersku i nacionalnu netrpeljivost, Mladen Obradovic seljacina jedna strkljava!
U sred mu se obraza poserem.
Ma jebite se vi pederi do mile volje, meni vise zena na raspolaganju :) Et ... :) a Bog ce da sudi zbog vasih glupih postupaka, i sto niste mogli da odolite svom ovozemaljskom iskustvu :)
Zakazana je parada u podgorici, pitanje je vremena kad ce ovamo da dode.Samo je jos Sarajevo bez parade. Mogli su to malo organizovanije nije ni jedan mutant nastradao samo su grad razorili i zavrsili u cuzi.
Kako je lijepo vidjeti vehbose i četalje kako se bar oko nečega slažu: treba eliminisati sve što je drugačije i što se ne uklapa u njihovu psihopatsku ideologiju. Nema veze što su slični Obradoviću prije 20 tak godina napravili genocid u srebrenici , važno je da se udara po pederima. Tako je braćo četalji , krenimo zajedno u boj.Razlikovat ćemo se jedino po dužini nogavica na pantalonama.
@Hm Slazem se.. nek svak svakog pusti na miru.. Njih ima, uvijek ih je bilo, i nazalost najvjerovatnije ce ih uvijek i biti. Nek idu svojim kucama i u svoja 4 zida rade sta god hoce, nek se skupljaju nek dernece meni ne smetaju. Al cim se pocnu promovirati, reklamirati, sepuriti i nametati svoja (po misljenjnu vecine) poremecena shvatanja to je vec zadiranje u moju privatnost i nametanje misljenja drugima znaci ne ostavljaju oni mene i druge na miru...
BRAVO!
Kome je gej OK neka ih vodi u svoju sobu i nek se tamo ljuljaju do mile volje sto se koji q javno promoviraju, paradiraju i ponose svojom izopacenoscu i bolesti?? za vecinu gej nije OK i ne vidim razlog zasto bi mi morali da trpimo nametanje volje manjine i gledamo d.eg.en.er.ik.e kako se sepure nasim ulicama. Daleko od toga da podrzavam fasiste kojima pripada gore navedeni..
Haha, smiješnih komentara. Bez obzira koliko bilo takvih koji bi nekomu zabranili ljubav, homoseksualaca ima i bit će. Žao mi je svih \"muškarčina\" kojim smetaju gay - evi. Ako on tebe ne dira ostavi i ti njega. Primitivci živite svoj život, a gayeve pustite na miru! ;)
da su kakvom srecom neku bombu postavili pa da izginu i jedni i drugi... gade mi se i p,e,de,ri, ali i ovi fasisti i sovinisti...