U intervjuu za beogradsku Politiku
129
Vllasi: Beograd mora shvatiti da Kosovo od 1999. nije Srbija
Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ BOSANCEROS pa dje si ti ispalili te s Kurira je li hahaha,pa ti ni 1% mozga nemas ali sta ces,ne valja se smijati tudjoj nesreci,ali ja tebi moram HAHAHAHAHAHAHA toliko si glup da si smijesan,hajde razligu na Kurir!
OVO JE NAJVEĆI POLTRON, UVLAČIGUZ I G.O.V.N.O KOJE JE ISPALO NA BALKANU...OD NOSIOCA ŠTAFETE DO ALBANSKOG NACISTE...ZA SVAKO VRIJEME IMA KAPU...
Aaaaa to je onaj Vlasi, hoda od veliko-Titinog komuniste to albanskog fasiste, jako uvjerljiva i ozbiljna osoba hahahahaha
samo mrtav srbin dobar srbin
Dajte bre ljudi, koga još zanima šta ima da Kaže Azem Vlasi.
Treba biti istrajan u nastojanju da se napravi dogovor koji će omogućiti mnogo bolju budućnost našoj deci.
Još jedan provokator poput Azema Vlasija ne može da poremeti toj pregovora u kojima Srbija ima mnogo bolju poziviju nego u prethodnom periodu.
Srećna sam što mojoj državi konačno sviće. Ovo je prva vlada koja ima maksimalnu moguću podršku ljudi, a da stvar bude bolja, ona radi ispravne i hrabre stvari u korist svojih građana.
Ljudi, ne dajte se uzbuditi zbog dotične budale, koja ne zna di je levo. Azem je glupander
Ovaj samo melje neke gluposti, ako je crnom on kaže belo, ako je belo, on kaže crveno. Nije on daltonista, on je plaćenik svih vlasti. Ko plati vise. Predlazem srpskoj vlasti da konačno počne da koristi njegove usluge. Neka to bude eksperiment.
Treba dati svaku mogucu podrsku nasoj vlasti u ovim pregovorima. Znam da ova vlada ima siroku podrsku gradjana, ali treba nastaviti sa tim.
Sećam se izjava dotičnog gospodina u prošlosti. Nije se mnogo promenio, i dalje čeka groš za svaku izgovorenu reč u korist trenutne vlasti. Baraba.
Nikoga ne zanima šta govori jedan senilan i neuki starac, pri tome miljenik svih režima. Ne treba se osvrtati na vazduh.
Nikada, ni jedna vlada Srbije nije imala ovako siroku i bezuslovnu podrsku gradjana, kao ova. Sta god da bude, bice podrzano od strane glasaca. Zbog ovoga smo ih i izabrali, samo neka nastave ovako.
Ko je lud da govori ovakve gluposti? To je Vlasi, nema on veze.
ma ljudi, pustite ovog matorog, on ne zna ni šta priča. ova vlada ima tako jaku podršku ljudi, da to seća i međunarodna zajednoca. nije valjda da misli da može nekoga da isprovocira
Ovakve izjave treba smatrati izdvojenim mišljenjem nekoga ko nema ikagvog uticaja na predmet, suštinu i ishod razgovora.