Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu Bosnjacima samo Srbi skrivili, Srbi su bili samo izvrsitelj onoga sto je cijela Evropa zakuvala i zeljela, i dan danas je vise na njihovoj strani nego na bosnjackoj. Nepovratno rascijepila BIH i pomogla tacno 674736539 genocida nad Bosnjacima. Evi i prije neki dan je bio jos jedan genocid nad Bosnjacima.
Ko se krijo?Sta je vama?U Beogradu mozete sakriti citavu diviziju a ove niko nije ni trazio .Sad je general omatorio ,jedino moze da se uneredi na sudu i nista vise ali od vas ocekivati milost prema coveku koji je spasio vise Bosnjaka nego Srba,Razmislite sta bi neko drugi nakon svega sta ste uradili pocinio Sto se Srbijanaca tice blizi su vama nego namato ,to su vasi ljudi i poticete direktno od njih iz njihov zemlje odakle su vas najurili
Kao da mi nismo znali da je Karla del Ponte umiješana. Sada je ambasador Ch u Srebrenoj Argentini. Plači Argentino!
Sakrili se pacovi,ali dohakase im njihovi ljudi.
heroji se sakrili ko pacovi