Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'ben ti muško koje jedino na ovakav način može doći do p****, odgrizi ga sam sebi odmah...da ne lajem, ne priliči mi kao žensku!
trenutno sedam potencijalnih silovatelja na sajtu
Mozda se nisu dobro razumjeli......jebo im ja mater.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
silovanje je dno dna trebaju sad njih u zatvoru silovat
Minusi na ovakve izjave su samo dokaz koliko silovatelja obitava na klixu!
Možda su pripadnici anti-gej pokreta, jer je naveo "sad njih u zatvoru silovati" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dno dna
konobar is BiH je HRVAT i KATOLIK, KRSCANIN sa punim hrvatskim pasosem, jer inace ne bih ni mogao da radi u rvatskoj...
DA JE SPASIO DA SE DAVI U VODI BIO BI HRVAT IZ BIH ALI POSTO JE LOSA STVAR ONDA GRADJANIN BIH
hahhahahah naslova,dasu spasili nekog koji se poceo gusit u moru bilo bi hrvati spasili davljenika/cu,a ovako su sad bosanci i to autotohni.
A i ta futa futava napila se nije ni znala sta radi ona je kriva isto koliko i oni
Kad nesto nije dobro onda je drzavljanin BiH-a. Bas me zanima kako bi glasila vijest da je nesto pozitivno, bi li i onda bio drzavljanin Bosne i Hercegovine...
I kod njih pustaju da se brane sa slobode a kazu tesko krivicno djelo...tuga i jad...a ovoj dvojici ugostitelja zelim sve najgore
A moguce je i da je Britanka htjela sex sa njima pa sad ih optuzuje za silovanje, ne bi bio prvi takav slucaj
Kakav crni ustasa bolan sta ti je, samo kazem da imaju uvijek dvije strane medalje i nikad ne treba sudit nekome dok se krivnja ne dokaze!