Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego šta nego divljaci ste vi moj Grigorije. Ono što ste radili i radite je čisto divljavštvo i prepoznati ste od čitavog svijeta kao takvi.
bas me cudi kako nisi govorio ovako kad su tvoji sunarodnici klali,silovali ,palili i napravili genosid u Bosni, gdje je tada bilo dostojanstvo ljudske licnosti
A sta ste nego divljaci? Ti sad dosao da doneses i svoj kanister benzina da zapalis ionako zapaljenu situaciju u CG. Blagosiljali ste ( vi Vladike ) i posipali svetom vodicom sve tenkove koji su isli u agresiju i ubijali druge ljude i u velikom broju djecu. Zar to normalan covjek moze raditi? Naravno da ne moze ako je imalo zdrav. DIVLJACI STE, DIVLJACI STE....
Mozes ti lagati sta hoces ali ostajete divljaci!
Tako je vladika, ne treba gaziti niciju slobodu ni otimati tudje, Zato mirnim putem vratite crkve koje ste birvaktile oteli i pustite narod nek mirno zivi na svom u svom. A vi PRIDOSLICE se prilagodjavajte i postujte zakone zemlje u kojoj zivite, kako u Njemackoj tako i u Crnoj Gori..
Uzeo im Mile Djukanovic sve manastire,nece imat vise gdje Kachavenda derat guzove mladim momcima.
velik je to biznis, milioni eura se iz CG iznose u SRB bez ikakve kotrole... lako bi oni kamene zidove halalili, ali milone ne mogu.
Ovi popovi samo hajcaju svoj narod, uzas na sta vjeru propovijedaju Voli te rat to je cudu, u kuci vam da Bog da bio
Negdje sam pročitao lijep komentar, samo ću ga prenijeti: "Ovima koji se bore za crkvenu imovinu savetujem ono što je crkva nama savetovala kad su nam otimali fabrike, imovinu, stanove i ostalo: post, smirenje i molitvu, jer je sve, pa i ovo, božja volja. Bog daje, bog uzima. Čemu sad sav ovaj jed i neprihvatanje božje volje?"
ZA VEKE VEKOVA .. OBELEZENI KAO PAGANSKI NAROD ..
iZGLEDA ODOŠE TALOVI U HOTELIMA I NEKRETNINAMA. A GLIGI ?
Jao jest vam bilo tesko..pa sto ste zaratili sa svima sanjajuci veliku srbiju sa oruzjem jna koje smo svi platili...velikomucenici bas mi vas je zao
Tacno vladiko, niko vas vise ne zove divljacima, sad imamo novi izraz koji koristimo u svakoj prilici tvoje krvolocno divljacko pleme se spomene - Djikan.
Od ti 600.000 pravoslavni i 3'000.000 krcasnki srba ni 10% nemaju Bibliju u kuci mozda jednom godišnje odu u Crkvu kad neko umre ili slicno. Svaki prosjecni pjevac ima više pratilaca nego neki svecenik ili pop tko ove parazite finacira nije mi jasno
u naslovu stoji jedno a na kraju teksta u izjavi vladike stoji drugo.U naslovu pise da je dosao podrzati sveštenstvo u CG protiv zakona o slobodi vjeroispovjesti a dole u tekstu pise da svi odose u Njemacku najprije radi slobode vjeroispovjesti. Ne znam koji “novinar” ovo napisao.
SONJA BISERKO osnivač i predsjednica Helšinskog odbora za ljudska prava u srbiji kaže: kompletna srpska istorija je jedna velika laž.
Crna Gora je izgubila državnost 1918.godine nasilnim putem od strane srpskog režima (kraljevine Jugoslavije).Tada je u Crnoj Gori živjelo 2 do 3 posto srba i aneksijom Crne gore od strane srbije kralj karađorđević je poćeo naseljavati srbe iz srbije da bi promjenio demografsku sliku Crne Gore.