Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje jo to nadjose mjesto,da nije na golom otoku,all inclusive
JEST JE TITO USREĆIO, A ONA NJEGA UDESILA
pa kad je tile volio piletinu...mislim da je ona mladja oko 40 godina :))))
Jovanka da si se udala za Ganića sada bi imala vilu u centru Sarajeva, u Koševskoj ulici sa 700 kvadrata izgrađenog prostora, uz pripadajućim betonskim zidom ograđenu baštu od blizu 1.000 kvadratnih metara. Tržišna vrijednost ove novokomponovane vile koju je Ganić kupio za 13.000 KM sada se procjenjuje na najmanje 2, 5 miliona KM.
Sve pošteno, naravno :D
pa nema veze...dala mu sanelica pare...ne otima on od raje on je bih patriota :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moja Jovanka, cekala si tolike godine da zivis k'o covjek :( Sve zasluge idu Ljajicu.
Dugo je ona uživala,nek se pati komunjara. Tako im i treba. Šta je siromašnih koji se pate i žive u lošijim uvjetima, a nikada nisu živjeli dobro, po čemu je ova pofalutuša titine ćune zaslužila ovo?
@van.buuren.161 Nemoj molim te...