Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je bio problem sa piletinom i mlijekom pa ste glasali protiv BiH da izvozi u EU?
@nalivpero ne da ni cijela Evropa, ni Crma Gora. Vi samo Hrvatska Hrvatska. Kompleks, sta li?!
Malograđansko skorojevićka politika. Treba njima uvesti mjere zabrane. Imaju više slučajeva i manje testova, samo su se ušutili radi turuzma. Što ne zabrane Njemicima ili Talijanima? Bojkot njihovih proizvoda!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvatska nam salje nuklearni otpad, vraca migrante, sad ovo sa koronom, a nasi mekusci nijedan potez prvi nisu napravili za ovih 30 godina, kakvi smo mi jadnici to je cudo... Da smo u ravnopravnom polozaju nikad nebi bilo ni slobodne trgovine niti bilo cega, nego moze kad treba na stetu bih 100%, cim u necemo dodjemo na pola pola s njima oni uvode sankcije, nikad se opametiti, ali mi nemamo postovanja sami prema sebi, kako da nas drugi postuju.
To ti je kada nemas lidera Bakir i SDA u Zenici kladionice proglasili Bosnjacki nacionalni interes
I tako ih zastitili od placanja poreza drzavi. I kakvu poruku saljes? Svi smo na prodaju kakva drzava daj meni, ja ja i kupi me
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko šiša vaše mjere. Ha ljeto prodje ko da vas Bog nije ni dao.
Mi smo nacija mazohista koji jedva čekaju da ih neko 🇭🇷 ponižava i degradira i onda manirom pacijenta koji boluje od štokholmskog sindroma jedva čekamo da nam se sažale da možemo svoj u 🇧🇦 teško stečeni novac potrošiti u Makarskoj, Tučepima i Podgori i onda govoriti kako nigdje nije kao na Jadranu jer nema nigdje miris te borovine, a svako ko je barem jednom bio u 🇹🇷 zna da te tamo svi tretiraju kao turistu i gospodina i zna šta je turski all inclusive.
Sve nam zabranite,i mi cemo vama,pa da vidimo dokle ce ko!!!
Rvat - Definicija riječi "HINJA" .
Čim Čovke opet bude precjednik.
hinje...
U ostaje U bez obzira koliko vremena prošlo.
@muky19, a krljo ostaje krljo
Zubatom mi smo Neum vama dali mi ga možemo i oteti
Ljudi, moramo biti objektivni i realni! S jedne strane, hrvatski narod nema veze sa ovom mjerom, a posebno vlasnici privatnog smještaja koji su ovom mjerom pogođeni vise od BIH građana. S druge strane, mi smo navalili kao mutavi sa testiranjem i nampumpali broj zaraženih. Čitav svijet smanjio broj testiranja jedino naši genijalci ne popuštaju. Samo me zanima gdje su bili i sta su radili u martu...
odma vraćaj istom mjerom.druge nema.oni nama smeće,i mi njima smeće.imamo i mi smeća.kroz BiH prolaza nema.
@KupujemJabuke ajd ti kupuj jabuke, pusti se politike ;-)
Zao mi rvatica iz Ercegovine koji nemogu u svoju domovinu rvatsku.
ne širite mrznju u komentarima jako je ruzno vidjet ovo!
Zašto ne pripazite malo na riječi koje koristite u naslovu, miša mu? Dodajete ulje na vatru, nije "protiv" nego "prema" državljanima BiH. Idiotska odluka, bez spora, ali nisu je donijeli građani/ke RH, nego njihova Vlada.
🇭🇷🇧🇦🥰
Ma extra je nama kad nam je najveci problem to sto ne mozemo na more u Hrvatsku. Ovako ne zive ni Svabe ni Svedjani.