Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Melanija im vodu zamutila. U Sloveniji sve kriminalce zovu crnogorci.
ma bitna je velicina sina ,bitna je haha
nezna ba trump ni gdje ste na mapi...sta se palite ko kutnjak...mora da mu je melanija koju provukla...haha
Tramp kaže zašto bi Amerika štitila Crnu Goru u slučaju napada. Svi zamo da nebi oni bi po uobičajenom scenariju podržavali napadače kao što to oduvijek rade, tako da je trumpova izjava itekako ozbiljna.
Crnogorci ? SUBSCRIBE- FOR .....Party....
Niste vodili rat na teritoriji CG ,ali jeste na teritoriji BiH i Hrvatske kada ste biki u sastavu SR Jugoslavije.,mislim dragi ste mi ali malo vrdate istini.
navuko ih miloševic sa onim tupanom bulatovicem
Veličina je bitna!
Crna Gora u boj kreće, Crna Gora u boj kreće. Jedan hoće, 300 neće, jedan hoće, 300 neće I taj jedan hoće-neće, i taj jedan hoće-neće...