Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je jako puno muškaraca, oko 50% sudionika što me iznenadilo, djece, čak sam vidjela čovjeka u kolicima. I svi su marširali centrom dok su ljudi sa strane sa smješkom promatrali, djeca s obližnje zgrade mahala. Meni je bilo drago sudjelovati iako sam nakon posla slucajno prolazila centrom.
Besplatan pobacaj... Hmm... A zato bi tacno abortus bio besplatan? Naravno u situacijama kada do njega mora doci, pa da bude besplatno je ok, ali zasto bi bilo besplatno za punoljetnu, formiranu zenu, koja je svjesna svojih postupaka i njihovih posljedica?
Slavi te zene danas a sutra izlazite na ulice 🍻🌺
Zar oni nemaju svog Fortu...ovo je sramota
@JDoeAQ dacemo im ga mi, halalosom 🙂
Hoćemo ih usrećiti😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
podijelite im cvijeće i tave