Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa Puljicem😇
Tito je žene poštovao i nazivao ih drugaricama.
ufati se pite, okani se kite
Ja sam štraca. Pa dobro, ima i gorih stvari za biti. Npr. političar. Kardinal. Vinko Puljić.
Treba znati što je sramota, a što grjehota... Neka se jave roditelji ženske djece, brača svojih sestara, a ne uspaljene pubertetlije...
ko to vise gleda vazno je da se ljudi vole
zena koja spava sa 20 muskaraca je straca i kurva..a muskarac koji spava sa 20 zena je frajer? tako nam dodje po 'moralnim' normama drustva u kojem zivimo.
...sto bi rekli - 'ofajla'? :) Drugi vakat, moj nadbiskupe.
Naslov i tekst nemaju veze s vezom, plitko i jeftino novinarstvo
Izvinjavam se ljubiteljima lika i djelo ovog, nazovimo ga, gospodina ali meni je izuzetno LJIGAV. Narocito kad je "nabrijao" onu zenu da kmeci pred Papom trabunjajuci o "stranim ratnicima", umjesto da je natjera da prica pametnije stvari ..... bljakicaaa moj Vinček ...
Uzoriti kardinal zasigurno nije stupao u seksualne odnose sa zenama, niti je znao za tjelesna zadovoljstva prije braka ...sa crkvom naravno...:)))))))
@FNM Pa tak nekak izgleda i meni.....:) Štracko..:)
"žene koje stupaju u seksualne odnose prije braka nazvao štracama" kako se nazivaju muskarci koji prije braka stupaju u seksualne odnose????? U kojem ovo vijeku zivimo pa da jedan Kardinal ovaku neboluzu izjavi.
@mirrorce u srednjem.... :)))))
@kiki i meni se cini
PRIKAŽI ODGOVORE (15)