Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pesti Drž se ti pravog novinarstva i provjerenih informacija u Avazu i stručnog novinarskog teksta iz Travnika (sarajevo-x), kako su ljudske kosti nađene na groblju!! Zamisli! Svi se sve razumiju!!!
Sta me .urac boli sta kaze Jeremic, neka malo prikazu i drugu stranu jer Jeremic ionako samo laze. Jadni ste mi vi iz Srne kada pisete samo o jednoj strani, izvanredno novinarstvo...........
Kisa...pada.. opanci mi...suplji !!!!!!! A Sarenka mora....na ispasu....yebem ti...zivot cobanski.
Lenone konju...u ludaru
vuk jeremic je najveci n.azi i lobira ne samo protiv kosova vec i protiv bosne i hercegovine!!! vuk jeremic je opasan po poliickom i humanom je sigurno buduci h.itler!!! a lizo je guzu svim arapskim i crnackim drzavama da ne priznaju kosovo, lobirao je protiv kosova i bosne i hercegovine gdje sje stigao!!! free kosovo i albanci!!!!