Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zaboravite da je navise partizana iz Hrvatske polozilo svoje zivote u borbi protiv fasizma! Ovi sto danas vladaju Hrvatskom su potomci ustasa. Ista stvar je u Srbiji, potomci cetnika su od 1988 na vlasti. Ustase i cetnici su saradjivali i u 2. svjetskom ratu protiv partizana, kao sto to danas cine Covic i Dodik i njihova bulumenta!
Tacno, znamo al nek je istraga potvrdila! Jos pola hrvatske zivi u Neo fasistickim NDH idejama. Postovanje i izvinjenje onoj drugoj casnoj polovici
Hrvatskoj Državi baš ne ide ovih dana :)))
Zašto je to tako ?
Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek i Miroslav Tudjman će zaustaviti ovo internet ludilo ! Ja vjerujem u njih . Internet Black Ops tim je spreman :)))
Prvo treba udariti na Index.hr ...
Posle će to samo od sebe da ide redom :)))
Vazno je da se zna istina. Pravda ce ipak pobjediti fasizam
Analizom nije obuhvaćen fašizam kod Srba i Bošnjaka jer nisu u EU...potukli bi sve redom
Jesu li spomenuli Stipu Mesića zbog pjevanja ustaških pjesama, veličanja NDH i mišljenja da je Jasenovac bio odmaralište??
Bit će zore, bit će dana Majka mi je tiho zborila: To je naša zemlja mila, šuti sine jednom znat ćeš, samo rasti, dočekat ćeš” Otac mi je govorio, a slobode željan bio, rasti sine jednom znat ćeš, samo rasti, dočekat ćeš
Bit će zora, bit će dana i ljubavi na usnama, sva imena naša znana vječno žive u pjesmama Godine su prošle duge, sad su srca puna tuge, za sve one što su pali, svojoj zemlji život dali Bit će zora, bit će dana i ljubavi na usnama, sva imena naša znana vječno žive u pjesmama
@Branimir Moj dedo je bio u mostarskim partizanima. Pobio je stotine cetnika i ustasa. Najdraze mu je bilo da strijelja ustase, koljace djece po selima u Hercegovini. Javno je pricao, i nije se bojao nikoga, ni prije rata, ni tokom 90-tih. Niko ne smrdi kao pokatoliceni kamenjarski servi, KOLJACI DJECE. Samo njihova pravoslavna „braca“ cetnici.
za dom spremni.
sto yale nije sta drugo sponzoriso, nego samo pale narod na gluposti!
Moj dedo je bio u mostarskim partizanima. Pobio je stotine cetnika i ustasa. Najdraze mu je bilo da strijelja ustase, koljace djece po selima u Hercegovini. Javno je pricao, i nije se bojao nikoga, ni prije rata, ni tokom 90-tih. Niko ne smrdi kao pokatoliceni kamenjarski servi, KOLJACI DJECE. Samo njihova pravoslavna „braca“ cetnici.
Ulice u Z.Mostaru i I.Sarajevu nose nazive nacističkih(ustaških/četničkih) vojnika i ministara. Najveće leglo nacista je u BIH nažalost. Prednjače Široki,Grude,Bileća,Trebinje,Višegrad...najveća legla nacista u evropi...tu je naravno i ISIL kao identična naci-organizacija da ovi drugi ne brondaju
Moj dedo je bio u mostarskim partizanima. Pobio je stotine cetnika i ustasa. Najdraze mu je bilo da strijelja ustase, koljace djece po selima u Hercegovini. Javno je pricao, i nije se bojao nikoga, ni prije rata, ni tokom 90-tih. Niko ne smrdi kao pokatoliceni kamenjarski servi, KOLJACI DJECE. Samo njihova pravoslavna „braca“ cetnici.
Najveci fasisti, koljaci, ubice, koljaci djece......... Samo im cetnici mogu uz rame.
Dnevna doza soli za ovce hahaha
Poznajem jednu gospodju, Srpkinju, koja je do 90ih zivjela u Lici. Kaze i u drugom i u zadnjem ratu su dozivjeli velike progone, ubistva i dr., a to nisu radili Hrvati iz Like nego oni tvoji iz Hercegovine, kako ona kaze.
Posteni i normalni Hrvati kojih ima dosta u RH su oznaceni kao fasisti zbog nasih zemljaka sa kamenjara
to je tramp najbolje opisao ,,da nije amerike francuska i citava evropa bi danas pricala njemacki ,,
Gdje klix na ovoj listi.