Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odine,mislim da se grdno varaš.HDZ je zaista radio protiv muslimana ali ovi su ti,vjeruj mi,gori.Prati malo Vecernji list koji je otvoreno podržao Josipovica pa ceš se uvjeriti kako njegova uredjivacka politika i redovni komentatori mrze hercegovce ali kada nanjuše nekoga Bošnjaka onda se tek razulare.Vjeruj mi,ne misle oni vama ništa dobro!
@ Kim \"Ja sam ti socijaldemokr.pa ne čudi što bi vas najradije pred zid stavio..\" OVAKO NESTO JE SPOJIVO SAMO KOD ONIH KOD KOJIH JE DEBELO G U Z N O CRIJEVO NA VECEM STUPNJU INTELEKTUALNOG RAZVOJA OD VELIKOG IM MOZGA .
sve to stoji što si rekao...samo bi i Alija prema Karlinim riječima završio u Hagu da nije umro..A ja očekujem da neki Bošnjak uputi izvinjenje zbog zločina što počiniše njegovi kao i Josipović....samo to neće ići ,jer su Hrvati 100 godina ispred vas...izabraše socijadem.a vi i dalje fašiste... Usput pitaj nekoga sarajliju Hrvata i Srbina što misli o islamistima(Hare,Bakir) i kompanija i kako se osjećaju kada su oni na vlasti,pa ćeš čuti što misle... Ja sam ti socijaldemokr.pa ne čudi što bi vas najradije pred zid stavio.. ajde pozdrav....
JA SAM SAMO SLJEDBENIK ONIH KOJI MRZE HDZ I SDS . A ZBOG CEGA ?? PRIZNANJE RAJICA I PLAVSICKE DAJE OBJASNJENJE KAO I CINJENICA DA JE CIJELI , DOSLOVNO CIJELI VOJNO POLITICKI VRH BIH HRVATA I BIH SRBA ZAVRSIO U HAAGU . DODAO BIH ( A SVAKAKO I POZDRAVIO ) IZVINJENJE GOSPODINA JOSIPOVICA DATO PRILIKOM NJEGOVE POSJETE SARAJEVU . NAMA OTVORENO KAZU ( KARADZICI I NJEMU SLICNI , TO JE ONAJ SA KOJIM JE MATE BOBAN DIJELIO BOSNU I HERCEGOVINU DOLINOM NERETVE ) DA GENOCIDA U SREBRENICI NIJE NI BILO , DA SU SARAJLIJE SAME SEBE DRZALE U OBRUCU 1600 DANA , STO BI SE CUDIO DA TAKVA SORTA NAM GOVORI DA SMO I FASISTI .
@ODIN Složili bi se u vezi Ravne gore i Bleiburga...samo da još islamski fažizam stavite na mjesto gdje pripada i bila bi mirna Bosna...Osim ako nisi Alijin sljedbenik,onda jebiga...
TA TVOJA ISTINA ILI STANUJE NA RAVNOJ GORI ILI U BLEIBURGU . A DA ME BOLI TO JE ISTINA ,ALI ONA STVAR .
@ODIN nema što,kultura ti je na visokom nivou...istina očito boli...
Kim 02.06.2010. u 18:33 PLAKNI TU USTA VECERAS PRIJE NEGO STO LEGNES , PRAZNIO SI CRIJEVA NA POGRESNU STRANU .
@ODIN još kada bi i vi u Sarajevu doveli lijeve na vlast umjesto fašista onda bi bila mirna Bosna
armada ri 02.06.2010. u 12:43 Razlog je vrlo jednostavan : Sto gore po HDZ u Hrvatskoj to bolje za Bosnu i Hercegovinu . Josipovic i Milanovic na celu Hrvatske , miran Bosna ! !
nje dala čkepi anketaru
@armada ri pa nema tu nista lose armada... cini mi se da bi Bosanci vecinom htjeli lijevu opciju na vlasti (kako kod vas tako i kod istocnih nam susjeda), a sve nekako se nadajuci da bi ista (lijeva) opcija konacno dosla i kod nas na vlast, umjesto ovih nacio/fashistickio/lopovske vlasti (i u Fed i RS-u) kojima je jedina strategija pravljenje \"nacionih torova\" i \"redovno sisanje ovaca do gole koze\". Pozz Rijeci
Otkud tolika potreba vama Bosancima da se bavite tuđim stvarima???Nisam niti ja za Jadranku ali nekada kad čitam ovaj portal dobijem dojam da je hrvatski a ne bosanski.
@huso joooj i ja
Wooow kako sam uzbudjen zbog ovoga opisat vam ne mogu.