Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji ba gaf...ovo je smisljeno izjavio...
@Ypppie Ako su mi ovo rajski vrtovi, ajmo mi u pakao hljeba ti.. bolja raja dole...
Ajdzent007 ti si jedan obicni nesretnik koji zivi gore negdje u 3pm i krivo ti je sto nisi medju svojim narodom.. Pa th frustraciju izbacujes ovdje.. A koristis one najugrozenije kao metu.. Bas onako predatorski.. Jel nam penzioneri jedu iz kontenjera aa?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Do novembra vam idu ovakve vijesti. Redovno. Svaki dan. Hapsenje sa zastavama, imena ulica, setnja Moskvom, privodjenje organizatora antifasistickih okupljanja, treci entitet.. predvidjam kulminaciju tamo nekad oko Kurban Bajrama. A vamo problemi, poplave, zdravstvo, zatvaraju nam granice, ne prihvataju nam rezultate testova, a sjeca li se neko jos one afere... Kako ono... Nesto je s nekom vockom bilo... Jagode, maline.... Nesto...
@CapCarap de pusti sad afere, i te gluposti oko zdravstva pa valjda vidis da smo ugrozeni...
Najbolji hrvatski predsjednik svih vremena je g-din Stipe Mesić.
Pozdrav svima koji su veličali ovog tipa.
ZLOCKO!
Izbori brale. Da nestane čovketa, hrvatska bi se otkinula od naše sise i morala bi živjeti od svog rada. Do izbora će ovaj biti isti kao kolinda, a poslije će valjda biti malo bolji.
Isto sranje drugo pakovanje.
Nije čak ni gaf nego obični lapsus. Jasno je šta je htio reći: BiH ima komplikovanu strukturu i teško je razgovarati jer nema zajedničkog stava prema vani iz same BiH. Definišu nas kao državu dva entiteta i 3 naroda i sad mora svako pamtiti tu glupost kao sveto pismo. Lako se pomiješa nekom izvana. Uostalom da je on neko ko je za treći entitet ne bi valjda o entitetima pričao u NEGATIVNOM kontekstu.
@kolorit A kad bi išli do suštine, uzimajuči da je entitet odvojeno tijelo vlasti, BiH ima ne 3 nego 2+1 ( distrikt Brčko)+10=13 entiteta sa jasno odvojenim granicama. Neče vreća krompira postati orhideja samo zato što je mi zovemo orhidejom. Čovjek govori ono što je realno bez dlake na jeziku a vi bi ga više voljeli da priča bajke s nožem u ruci iza leđa.
Pričajte vi šta god hoćete , ali ovo je realnost , samo nije još zvanično ali u praksi je sve tako , glavni vladari ove države su Dodik i Čović . Mene je bruka i sramota više što sam iz ove cirkus države , oko svega živog se blamiraju , ni opremu iz Katara nisu sposobni da podijele , a da ne nabrajam ostalo.
O Bosni što je rekao sve je istina i to se u politici vidi.
Nije nista slagao, a ti bosnjo glasaj za sda i uzivaj
Njegujemo europske vrijednosti....Jao ja hinjavaca! Još su ubijeđeni da ih niko nije već davno, davno prokontao...
Nek se oglasi hrvatski predsjednik BiH iz treceg entiteta povodom ove izjave
Gradiše građani BiH poslije 45 god,suživot,dobre odnose,brastvo i jedinstvo,onda dođe 92 god,pa genocidaši i UZP ovci sve to porušiše,zajedno sa svojima preko Drine i Save.
Ma Bošnjaci bi trebali preuzeti strategiju Jevreja u Izraelu, samo lobirati i lobirati po svijetu za naše interese. Ali za tako nešto trebamo puno sposobnije ljude od Bakira i sličnih. Kad već imamo ovakve komšije, koje podržavaju secesioniste i mi možemo lobirati da npr. Srbi u Hr dobiju konstitutivnost ili pomagati secesioniste u Vojvodini i sl.
Nemamo sposobnosti izac u kraj u državi gdje smo većina, a ti takve stvari predlazes
Joka Haman gluho bilo tri etniteta zvuci Srpski . Kralj Tvrtko Kotromanic je Bosnjak i to je jedan identitet za zastava ljiljana posto je isto tri i krstashka promijenit cemo je u nasu Pakistansku .
ne znam šta je ovdje za čuđenje. Milanović izgovorio nešto što u zbilji zaista postoji od 92. godine: "Šume herceg bosne", elektroprivreda herceg bosne, hrvatske telekomnikacije, šahovnce na javnim mjestima na svakom koraku i brojni drugi nazivi, tome se ne čudimo, a to je stvarnost.