Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dalmatinci su nasa genetska braca!
pa cijela dalmacija je geografski pritisnuta ogromnom bosnom i logicno je da bosanci gravitiraju sebi najblizoj morskoj obali i da je osjecaju domacom i svojom, mozda u buducnosti nastane bosna i dalmacija ;)
i mene cudi sto se u hrvatskim medijima ne spominju bosanski turisti nigdje. koda smo bezznacajni a u Makarskoj su bosanski turisti medju najbrojnijim.
Molim vas, ukinite komentare na ovom portalu, isfrustrirani idioti kakvih u Bosni ima i previše ne trebaju dobijati priliku da šire svoje frustracije na druge.
lektore halal ti Bog za komentar
Ja bio u velicanstvenom Egiptu na odmoru i moram reci da sam prijatno iznenadjen. Hotel sa 5 zvjezdica hoji HR nece imati za 5 decenija je prava atrakcija. Usluga na nivou, hrana besprijekorna, cistoca odlicna, more, bazeni, plaze.....sve za 10!!! Za istu lovu nikada necu moci sebi priustiti 10 dana u HR na ovakvom nivou!!!! Odnosno Hr i nema neku uslugu i nivo. Tretiraju nas iz BiH kao duhove koji se nespominju u njihovim statistikama uopste. Skupi su totalno za vrlo malo sto nude!!!! Sa malo ustedjenog novca ljetujte gospodski u svjetskim brendovima hotela i sa uslugom koja je na nivou:))) Egipat, Turska.......
J_E_B_E_M vam osam tisuća kolovoških majki!
Pa koji je vama Sa-x. Dajte pisite o turizmu u BiH. Sta me briga za Makarsku rivijeru, bolan pa imaju hrvatski portali da me o tome izvjestavaju. Fakat ste smijesni. Kad ce se desiti da index.hr objavi nesto o turizmu u BiH. NIKAD!! A vi nas konstatno trujete bespotrebnim informacijama sa hrvatskog primorja.
Odustala sam od nade da ću pročitati pismen članak!
Pa opredijelite se vi u FENI, ako već POKUŠAVATE pisati hrvatski, naučite ga. Fali vam nekih dvanaest zareza; u istoj rečenici \"makarski autobusni kolodvor\" i \"makarska autobuska stanica\"; \"plovidbeni red\" i \"red plovidbe\" u istoj rečenici; gdje je taj SuČČČuraj?; gdje su GRADCI - do GRADACA. Na ovaj jezik bi vam se svaki polupismeni Hrvat samo narugao - a bosanski definitvno nije. Pitam se kako međusobno komunicirate u redakciji i sa članovima vlastite porodice/obitelji.
J.e.B.o vam hrvaCki m.a*t.e.r.