Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odluka o velikoj albanji je donesena na jalti i tu nema nista novo. samo - jedno se zaboravlja. elem, jalta je isto takao odlucila i za veliku srbiju i veliku hrvatsku. nestace bih, crna gora i makedonija..
siptari smrde na tvora
ima vic o siptarima i tvoru, jerste zaboravili
SVE STO JER NA STETU BALKANSKIH KRVOLOKA SRBIJE JA PODRZAVAM.PODRZAVAM I KOSOVARE I ALBANCE.POSEBNO KOSOVARE KOJI SU BILI POD SRPSKOM REPRESIJOM DESETLJECIMA.SJECAM SE DA SUMNOGI VELICALI YU SPECIJALCE 80-IH GODINA KADA SU IZ SVIH REPUBLIKAMISLI DA MLATE NAROD NA KOSOVU KOJI SE BUNIO RADINECEGA.DA MU JE BILO DOBRO NE BI SE TOLIKI LJUDI BUNILI.SAMO NAPRIJED KOSOVARI . VAS PUT KA DRZAVNOSTI JE BIO DUZI NEGO BOSANSKI ALI SMO GA MI PLATILI SA VISE KRVI.AKO NISTA BRACA SMO PO NEVOLJI I PO NEPRIJATELJU.
Sve Veliko......:))))) Samo bjeda golema :P , sve od Hrvatske do Kuvajta :P
@@@BiH 01.11.2010. u 18:55 \"Ja sam Bošnjak s Kosova. Želim samo da uvjerim neke ovdje da mi Bošnjaci živimo isto kao i Albanci na Kosovu... Nismo protjerani! Realnije je reći da Bosance zabole za Bošnjake van BiH, a i unutar BiH takođe. Dan-danas ližete dupe Srbima! Najbolje nam ide zaboravljanje i oprost. Ako ovako nastavimo osudićemo se na propast!\" TO TI PRICAJ U SVOJE IME! DOBRO ZNAŠ ŠTA SU RADILI SVIMA NAMA! I BOŠNJACIMA I SRBIMA I TD ITD, DOBRO TI TO ZNAŠ NEGO NE SMEŠ DA KAŽEŠ, TU PRIČU PLASIRAJ TAMO MEDJU SVOJOM NOVOM BRAĆOM! IZGLEDA DA SI TI TAJ KOJEM NAJBOLJE IDE ZABORAVLJANJE!
od vlasi pravicemo shampite ALBANIJA DO TOKIA!
NE I NE, Mi Hrvati se ovom protivimo, buducoj Velikoj Hrvatskoj treb da pripadne cijela BiH te dio Sandzaka, jer i Sandzaklije su nase cvijece ko i ove nove Bosnje, ali doci ce oni pameti :))))
Pa ako hoće Veliku Albaniju, onda nisu ništa drugačiji od Srba, pa i oni su htjelu Veliku Srbiju. Ne čudim se što se ne mogu!!!
Najveći problem ovih prostora nisu Srbi već šiptari. velika Albanija je bila već za vriejme II: sv. rata kad su uz pomoć Italije zauzeli Kosovo i Crnu Goru. Oni neće vojno nikog porobit nego demografskim načinom. Svaka familija ima 8 djece i uskoro će ih bit više neg svih Jugoslovena skupa. Kosovo su već oteli, u Makendoniji jih je već preko 20% a sad smo na redu mi i Crna Gora..crno nam se piše..
Imamo mi (Bosanci i Hercegovci) svojih problema!!! Kakve mi veze imamo sa Kosovom-NIKAKVE. Ne trpajte nas u isti koš
Ja sam Bošnjak s Kosova. Želim samo da uvjerim neke ovdje da mi Bošnjaci živimo isto kao i Albanci na Kosovu... Nismo protjerani! Realnije je reći da Bosance zabole za Bošnjake van BiH, a i unutar BiH takođe. Dan-danas ližete dupe Srbima! Najbolje nam ide zaboravljanje i oprost. Ako ovako nastavimo osudićemo se na propast!
nasro se pajo najede se \"bosanac\", radi informacije na zalost nisam albanac
Što se ovaj Albanac nasra.
taktika evrope je da bolje stvarati albaniju u prirodnimgranicama kojoj joj je evropa uzela i djelila servima 100 godina i tako stvorila zvijer koja je izbjegla kontroli i sad je tesko ukrotiti, zvijer zbog koje evropa ima uzasne troskove sto sa hagom sto sa izbjeglicama, zvijer koja kad kod je pobjegla iz kaveza cinila zlo i genocid od vremena cika pere pa do modernog doba(pet puta), zvijer koja ima vise godina zatvora za zlocince nego sto je covjecanstvo staro itd itd bolje praviti i siriti slasticarne i pekare nego zlikovce.