Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Kroz sarajevsku Ulicu, nekada zvanu DOBROVOLJAČKA, NE PROLAZI TRAMVAJ!
ako ako samo napred. niko vas ne benda 2%
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu “Deobe”
...kako je svijet bio bolji dok su bili pod sankcijama,podici zid na istoku i ostaviti ih da trunu sami sa sobom i onim smrdom kusturicom...
Naravno da je bio ratni zlocin! Naoruzani vojnici nastradali a ne zene, starci i djeca. Po srpskoj logici to je nezamisljivo, pucati na vojnike sram ih bilo!
Pa daj manite se corava posla, svi znamo da je ovo sve bio montiran proces, gdje je zlocin pucati na agresora. Da sam ja bio l u ARBIH izasli bi pjeske a ne kamionima i bez pusaka naravno.
Sumadinac pokazi im velicinu srpskog srca pa ih vodi sve sebi u srbiju i ne vracaj bagru nazad.
Koliko Srba ima danas u Sarajevu,Mostaru,Zenici,Tuzli...A koliko ih je bilo 1991?Genocid je zapocet u Jasenovcu,nastavljen 50 godina posle.
E, nek\' si mi rek\'o :-))
I mama ti kaze da voli sto joj polni organ crveni dok bjesnim na sponzorusi !!! Haj papak SIKTER ....nemoj si cobane davati toliko na vaznosti.....nama su papci poput tebe uvijek sluzili za za-je-ban-ciju
He- he, volim sto zelenis od bijesa :-))
SIKTER SMR-DO GENOCIDNI !!!!!
SEDATIVNA NARKOMANIJA: Vrlo je uznemirujuća činjenica da se u Srbiji zvanično konzumiraju abnormalno velike količine sedativa ( lakih droga ), koje uz pretjerivanje imaju razoran uticaj na zdravlje, a osim toga, često su povezani sa narkotički indukovanim oblicima kriminaliteta. A šta se sve još konzumira nezvanično nesmijemo ni pomisliti.
Zeleni zube, odjebi u svoje glupe iluzije bosnjacke nevinosti! Imas previse karijesa i zaudaras na kilometar!