Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno, ona budaletina koja glumi predsjednika Trump je izgleda zarazio čitav svijet ovom "twitter diplomatijom". A neozbiljnim budalama od ambasadora teško da prihvate takvo ponašanje. Žalosno je vidjeti na šta je spala svjetska politika. Od Ronalda Regana i Gorbačova, do ovih retardusa. Žalosno, stvarno žalosno.
regan i gorbacov su kao neki drzavnici.ovaj prvi je poznat da je sve slagao ovog drugog(i stalno se sliko u nekim pidzama,prosecni holivudski glumac)a drugi je poznat da je razjebo sssr,povukao sve ruse iz zap evrope za nista i po nekom cudnom,velikom belegu na glavudri glupoj.
@jelickiodred41 Regan je dobio Hladni rat, zamrznuti konflikt koji je između blokovskih nuklearnih sila trajao skoro 50 godina, lansiranjem bleferskog programa Star Wars, koji je natjerao SSSR da bankrotira, a Gorbačov je otvorio sovjetsko društvo nakon decenija izolacionizma i komunističkog terora i tlačenja programima glasnost i perestrojka. A tek Reganova izjava u Berlinu: "Mr Gorbachov, tear down this wall!", e to je bilo za historiju.
Stvarno treba biti budala i idiot pa kroz politiku posmatrati sport. Hrvatska reprezentacija igra odlicno i jaki su toliko da imaju realne sanse da osvoje prvenstvo. Svaka im cast i sretno. Ono sta mislim o hrvatskoj politici nema veze sa sportom. Bolje da skeptici i idioti razmisljaju o nasoj reprezentaciji koji igraju kao da imaju obje lijeve noge a u maticnim klubovima daju sve od sebe.
e sad bi ih Tito driblo u šesnaest
To je bio odgovor prije svega Dodik koji je prije svega eksponent ruske politike u Bosni i Hercegovini. Svi znaju da Dodikova politika se vodi iz Kremlja i sve izjave on dobija depesama iz Moskve a on je tu samo kao govoreća glava.
I ovo su neke vijesti? Nista lose nije napisao niti uvrijedio koga, ima pravo da navija za koga hoce, a to sto se vlah upalio ko kutnjak, njegov problem.
pisham i jedne i druge
@čošak_od_lakta pušiš karu turcima?
svaka igra, kao što joj samo ime i kaže je nastala radi razonode naroda, činjenica da se komercijalizirala nije ni loša, jer se mogu igrači time profesionalno baviti i živjeti ( to da žive kao carevi nije realno al tako je kako je). glavnu ulogu svakako igra sreća, ničije znanje i iskustvo ne mogu toliko uticati kao sreća, na ishod bilo kojeg meča. rokenrol, turbofolk, festivali, koncerti i utakmice samo su tu da se skrene pažnja sa stvari koje ljudima diktiraju živote
Pa dobro mu je odgovorio
Pa kad neko kaze svjetsko je samo sport a da mi balkanci mjesamo sport i politiku. Svjetsko prvenstvo je puno vise od sporta.
Hrvatska do pobjede!!!!
Treba kupiti kakvo ostrvo i izolovati se od ostatka svijeta. Ova djeca drže prst na nuklearnim prekidačima. Pitanje je samo kad će nekom da pukne film i iz dosade klikne
MAGARCI ... Neka bolji pobjedi !!!
Dobro mu ga Rusi spustise.
Udenuše im ga Baćuške!!!
Trumpova twiter diplomatija. Kim Prekardašian nova ambasadorica u Hrvatskoj?