Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Italija i Hrvatska kao i Grčka podržavaju Albaniju. I pregovori.
Francuska je napravila problem, ali EU nece odustati od daljnjeg prosirenja. Oni ne ulazu novac i vrijeme u nesto , ako ne misle ozbiljno.
@VKokielov...zasto siris te dezinformacije? Ne brini se ti za zapadne zemlje, imaju oni pare, ali postoje u svijetu sile koje su protivnici demokratije i sluze se svim sredstvima da destabilizuju demokratski svijet.
Ma kakva eu. Ja necu tamo. Kad prime makedoniju i albaniju ostace puste, jer ce svi sledeci dan nagrnuti u eu.
Boga mi koliko traže za pristup u EU kao da nas tamo čeka med i mlijeko, kao da ništa nećemo raditi, kao da ćemo preko noći postati bogata i napredna država, kao da je to aman neka zajednica gdje samo privilegirani imaju pravo biti. Kao da smo niža vrsta od njih su se postavili prema nama...
A zašto ne pregovarati I sa BiH
@sakeekas zato sto je u BiH vec preko 50% protiv ulaska u EU.
Nikad mi na to sijelo necemo doci