Šef Delegacije EU u Hrvatskoj
0
Vandoren: Evropa dočekuje Hrvatsku raširenih ruku
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi koji brinete o hrvatskoj obali i otocima zaboravljate činjenicu da je ista državljanima EU dostupna već deset godina, još od vlade pokojnog Ivice Račana. Ništa se značajnije nije dogodilo. Po otocima ima više ruskih, ukrajinskih i kineskih kupaca nego onih koji su iz EU... Ta zavist će vas ubiti, pojesti ce vas RAK..
Kako mogu dobiti hrvatsko državljanstvo???? Dedo mi je bio u ndh policiji, gdje mogu naci stare papire, trebam neki dokaz??? Pomoć, hocu i ja u EU...
\"Evropa dočekuje Hrvatsku raširenih ruku\" Odgovor Hrvatska docekuje Europu rasirenih nogu
vidi ovi mamlaza masonski sto likuju oni nekog docekivat rasirenih ruku hodi ovamo da te docekam mamlaze masonski dođi samo cekamo te
Pa naravno da docekuje. Sad ce ostrva na licitaciju, a i sve ostalo.
ovi sto se preseravaju i ko u folu sa bosanskim nickovima lazu da mi bosanci ne zelimo hrvatskoj ovaj korak ka EU....eto ja sam m.usliman i siguran sam da 99% mog naroda isto mislim sto i ja,a to je najsrdacnije cestitke za naseg susjeda,siguran sam da ste izabrali pravi put...i na tom puta vam zelimo sto vise uspijeha,samim ulaskom HR u EU je isto veliki korak nase BiH da se koliko toliko preblizi EU...a siguran sam da su upravo Hrvati ti kojima je stalo da i BiH bude jednog dana clanica EU....
hocu i ja hrvatsku putovnicu i moj dedo je bio Domobran hahahah
gospodo Hrvati dabogda se ne pokajali...
sam docekujete krscanske zemlje,Eu sranje raspat ce se ko jugoslavija.........
Za CoCoBryce A da ti nas malo popustiš i da na sebe skreneš pažnju recimo samospaljivanjem ? Smorio si !
Više narodi u EU ne izlazi na izbore oni jednostavno postave svoje ljude(primjer Grčke i Italije), i time se kreću prema totalnoj dominaciji Evrope i dijela svijeta koji tone ravno u bankarski pakao.” Znači li to da će bankari uništiti svijet iz nekog mazohističkog poriva? Upravo suprotno - mala skupina (po svemu sudeći i manja od populariziranih “1%”) u ovoj strašnoj situaciji nema razloga za brigu, štoviše, na valu ekonomskog raspada elita se još više bogati. Od početka krize do sada već su zgrnuli toliko bogatstvo da je zasigurno i njihova sposobnost racionalnog gledanja na svijet poprilično oslabljena. Toliki novac i tolika moć ne samo da korumpiraju pojedinca, već ga bacaju u trans u kojem on počinje sam sebe doživljavati polubogom.
je li izašlo na referendum više od 5% stanovnika RH?
Bravo Hrvatska ! Velik dan i za nas, buduce drzavljane Europske Unije i europske putovnice. Prokleti Tito i jugoši..kako su nas uspjeli ostaviti izvan Hrvatske.
I NOGU
DRŽAVE KOJE NEMAJU NI KAP MORSKE VODE ZADNJE ULAZE U EU
Hrvati su pametan narod, oni bi morali znati da ih EU uzima pod svoje samo i isključivo radi 6,500 kilometara Jadranske obale i 1450 njihovih ostrva.