Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta vi pojedinci tu pričate nevjerovatno kakva agresija hrvatske na bosnu papci jedni pa znate li vi uopće koliko izbjegličkih kartona su dobili muslimani u hrvatskoj a dosta njih i državljanstvo koji bi inače bili pobijeni od strane četnika
Sta ti je Karla ova iz Aga? Bosnjaci su pomogli hrvatskoj vise nego hrvatska Bosni.
sprem\'te se sprem\'te cet*nici, bez vazelina se na Kosovo ne ide :))))
sve je izrezirano, cijeli rat. Interesantno je da \"zrtva\" izvrsi agresiju na drugu drzavu (BiH), to ce se uskoro drugom presudom potvrditi, pa ce malo euforija splasnuti.
Tvrdnja pojedinaca da ja Hrvatska izvršila agresiju na BiH je u najmanju ruku naivna ako ne i zlonamjerna a potaknuta je dnevnom politikom! Kao prvo Hrvatska je svojom obranom 91 po prvi put spasila Bosnu i tako joj dala vremena da se koliko toliko pripremi za nadolazeću agresiju, zatim početkom agresije na BiH je dala doprinos u naoružavanju BiH obrambenih snaga (ne samo HVO-a) i slanjem svojih snaga (Posavina) i tako još jednom pomogla, zatim akcije koje su prethodile Oluji i koje su rasteretile pritisak na ostalim bojištima i koje su pomogle ABiH u Bihaću da se održi i koji bi pao da nije bilo te pomoći, prihvat stotina tisuća izbjeglica i njihovo zbrinjavanje (koji još agresor prima izbjeglice iz neprijateljske zemlje?). Sama Oluja je doprinjela slabljenju srpskih potencijala i sve one oslobodilačke akcije u BiH nakon Oluje ne bi bile moguće bez toga i bez sudjelovanja hrvatskih snaga u njima. Pametnom dosta!
Da su suci u Hagu bili normalni Hrvatski generali bi bili davno oslobođeni jer su u osnovi suđeni za deportaciju i protjerivanje srba iz Hrvatske. Svaki normalan čovjek zna da deportaciju i protjerivanje može provoditi sila koja kontrolira određeni prostor a prostor krajine je kontrolirala srpska vojska. Svima je znano da su srbi pobjegli prije Hrvatskog zauzimanja teritorija i uspostave hrvatske vlasti.Budući da su srbi pobjegli iz straha ili političkih razloga taj čin nije deportacija nego dobrovoljno napuštanje teritorija ili bijeg radi straha.
ZIVJELA SLOBODNA HRVATSKA ociscena od Turskih Cigana Genocidnih PREZRENIH fasista bolestnih pravoslavnih srba!!ZIVJELA PRAVDA!!
haha... ko bi rekao da slovenci imaju takav smisao za humor!
Zanimljiva izjava Vajgla, znajuci da mu je mati pravoslavka iz Dubrovnika.
A od koga li se to Hrvatska branila od kraisnika srba koji zive u krajini vec preko 600 godina i koji su se borili za svoja prava. Ako tako gledas onda bi morao da kazes da se i Srbija branila od siptara na kosovu kada su ih bili protjerali!
A AHMIĆI ? NISU SE VALJDA SAMI POKLALI ! ZA SVE OVO ŠTO SE DANAS DEŠAVA U SVIJETU JE RAZLOG ŠTO SE KRIVCI NE KAŽNJAVAJU TEŠKIM KAZNAMA (I SMRTNIM NARAVNO) PA DŽELATI I DANAS NASTAVLJAJU SA GENOCIDOM. DOVRŠAVAJU GA.
A tvoja mama je bila droca kojku su klanfali austrijanci
Znaci li ovo da ce Srbija ulaskom u EU biti oslobodjena krivnje za GENOCID u Srebrenici?
Nadam se da će srpski advokati dokazati krivnju i Hrvatskog naroda u ratu 1990-2012 koji još traje. Sada bi trebali svi tadašnji hrvatski građani (pravoslavne vjere) tužiti Hrvatsku državu zbog genocidnog cilja uništavanja i protjerivanja iz Hrvatske.
Ivo, Ivo, zboriš neistinu . Hrvatka je bila agresor (na BiH) malo manji od Srbije. Čitav svijet zna da su se Srbi i Hrvati \"čvrsto dogovorili\" da podijele bosansku teritoriju, ali im bosanski ljudi nisu bili potrebni. Isto to čine i danas Čović & company. Što se tiče krivnje u Krajini to je problem između Hrvata i Srba. Zaključak: I hrvatske ruke su u ovom ratu protiv Bosanaca dobro, dobro OKRVAVLJENE. Samo da se zna,