Eksplozija u Užicu
0
Uzrok najvjerovatnije ljudski faktor
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@666 Tebe je majka tako pametnog posrala blago njoj.
CIGANI LETE U NEBO
iz pouzdanih izvora bliskih kuriru-info.rs saznajemo da je osoba koja je komentarisala ovaj clanak, a potpisala se sa akademik jedno obicno govno pravoslavnog porekla, ciji su preci zenskog roda bili izlozeni dejstvu Turskih, siptarskih i ostalih bliskoistocnih kurceva, dok su sluzokoze debelog creva i usta muskih predaka bile u bliskom kontaktu sa genitalijama cigana, hrvata, bugara, rumuna... stoga ne cudi ovolika netrpeljivost ove bolesne osobe prema pripadnicima odredjene nacije na ovim prostorima.
DA HOCE SVAKI DAN OVAKO PO 7 DO 10 SRBA DA ODLETI U ZRAK, ODMAH SE OSJETI OLAKSANJE KAO KAD SE POSEREM SRBE NA VRBE
JOS JEDNO ZLODJELO INTERNACIONALNOG izmetslamskog PEDOFILSKOG TERORISTICKOG PASCETA REISA CERICA I BULJUKA POTURICKE BOLESNJACKE MUSLIMAJMUNSKE KRMADI
NATO je slabo bombardovao...imaju fabrika municije ko pljeve
zao mi municije
ovo je smece od portala
Ljudi temeljnu pismenost nemate.
Eksplozija u Užicu ;) malo pismenosti nije na odmet
Ellhamdulillah
DAJTE MALO PISMENOSTI SELJACINE !!!!! NE KAZE SE \"ESKPLOZIJA U UZICAMA\" NEGO \"ESKPLOZIJA U UZICU\" !!!!! HALO, NEPISMENI SELJAK STO PRIMAS PLATU, CUJEMO LI SE?!