Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje zlo jbt, zar na silu da se ustolici pedofil...
Crnogorci realno tanki protesti sad kad ste ovo dozvolili sad ce vam stalno rovariti po državi
Demonstracija sile Aleksandra Vucica i fasisticke satanske crkve SPC. Dzaba im ustolicenje novog satane u Cetinju kad satana ne moze tamo stolovati. A za ove nase veleizdajnicke bandite od Bakira do Scepe i Konakovica i Niksica, vidite kako se hrabri crnogoprski narod brani, medju njima nema CETOBALIJA POPUT VAS.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...dokle ide njihova bolest i ludilo da su spremni i rat da izazovu kako bi tjerali svoj inat u tudjoj zemlji...nevjerovatno.
@Dunum88 Drugim rijecima receno, da su kojim slucajem Isusa ubili bacanjem u more sa kamenom oko vrata, sada bi nosili akvarijum oko vrata... :)
Najagresivniji Cetinjani na barikadama su bili islamizovani Srbi Mirso, Ibrahim, Hamdija…..iz Rozaja, Gusinja, Plava…….Milo i njegova mafijaska hobotnica odlazi u politicku proslost, dzaba ste pravili dil sa onim koji vas je progonio dok je bio Srbin, samo da nastetite pravoslavnim Srbima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nece ni ovaj dugo...sve neki stari,bradati dripci...
Helikopterom…nebeski barod hehe
Narod*
Srbadiji su ove bradonje uredu, ako su ih jednom oprali sad me u usta pljuni, ali u slučaju da musliman nosi bradu odmah je terorist, vehabija i ostali likovi koje veze nemaju s Islamom
U3w
"Ajd sad da odgovorim i Milu! Ni ti, ni bilo ko drugi nećete uspeti da pokorite Srbiju dok sam živ"- bio je prvi komentar Vučića. Ovo može samo značiti da Vučič CG smatra pokrajinom u sastavu Srbije. Jer nije Milo atakovao na Srbiju nego je Vučić preko crkve atakovao na CG i preko tamošnje vojske i policije uspio je staviti pod svoju kontrolu.
"Ajd sad da odgovorim i Milu! Ni ti, ni bilo ko drugi nećete uspeti da pokorite Srbiju dok sam živ"- bio je prvi komentar Vučića. Ovo može samo značiti da Vučič CG smatra pokrajinom u sastavu Srbije. Jer nije Milo atakovao na Srbiju nego je Vučić preko crkve atakovao na CG i preko tamošnje vojske i policije uspio je staviti pod svoju kontrolu.
Достојан! Аксиос!
Zao mi Crnogoraca sto su vjerovali Srbima na rijec i postupili naivnije nego Bosnjaci, Hrvati, Kosovari,...
Достојан
a šta znači ova ceremonija, jel mi može neko fino objasnit
Srbadija je to.Dali je bogu drago takvo ustolicenje.Nista vam nije sveto vlahadijo.
Popovi se bore za moć i imaju razlog gdje i kada je pop vozio lajbach Mercedesa budite pametni... Nema više one izreke gladan ko crkveni miš zaboravite... Oni su spremni i ratova i paliti i uništiti i vjeru i crkvu i krst ali ti vise nikad neće na staro....
"crkva treba pokazati da joj je vjera ispred politike i slijediti vjerski nauk da su mirenje i zbližavanje, a ne sukobi i razdor osnova vjerskog djelovanja" ej moj Niksicu kad to kroz dugu istoriju sukobi i razdor ne bjehu posledica crkve i vjere aloo krstaski ratovi bolan
Pokretač svakog zla na ovim prostorima je SPC.Oni nisu nikakva vjerska organizacija, nego gomila krvožednih, bolesnih spodoba, koja kreira i upravlja Srbijom. Ostali su pijuni. Kad su spremali napad na BiH, nosali su koščurine mjesecima, u CG ustoličenje da provociraju Crnogorce i mobilišu Srbe.
wow kakvi gradjanski komentari. onako baš umjereni i odišu govorom tolerancije suživota. i onda se pitaju gradjani kako nema države. plus na sve to komentarišu nešto što nema nikakve veze sa BiH.
Zločudan narod, nevjerovatno koje zlo iz njih bije! Krvoloci, pagani, genocidaši!