Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim ako su Bošnjaci izmedu bosanskog i hercegovačkog uzeli bosanski, onda bi Crnogorci između crnskog i gorskog trebali također odabrat
Njegos se okrece u grobu pored takve izdajnicke gam.adi kao sto si ti cetinje gov.no kvinzlinsko pljunuli ste na sve za sta su vasi ocevi i đedovi i njihova/nasa braca stoljecima proljevala krv skupa FUUUJ gam.adi i to sve za saku americkih dolara STICICE I VAS KLETVA KO BRATU NOZ U LEĐA ZABIJE KAZNU KRVAVU PLATICE!!!
Ne možemo svi biti Srbi.Uzalud vam asimilacija,postojaće Crnogoraca koji će vaš projekat uvijek poražavati!!!
PRIMITIVE BALKAN
srpski, hrvatski, bošnjački i crnogorski hhahahahahahahahahahahaha WELCOME TO THE PRIITIVE BALKANS
Je li Vujanovicu, je li ti uvodis CRNSKI ili GORSKI jezik.. E popiskim vam se u subaru kad saka jada ima svoju banana-drzavu i sad izmislja i jezik.. Uzmi jadu i procitaj velikog Njegosa i ne baljezgaj..