Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee vala što ga i ti slaviš nema govora,jedva čekao na klix.ba i još savjetuješ ko će koju vjeru uzeti,vidi se da si u zanosu\"slavlja\"
NIKO ME NE MOZE RAZUVJERITI DA OVO SRBI BISU ZAKUVALI
profil ubice : Siptar. mjesto boravka : Kosovo.. sansa da se uhvati : 0 %
@... Majmunce jedno malo ti znas jel bosanski narod primitivan ili ne ? nije bosna ta koja je htjela da ratuje, nego je morala, a dobila je rinaka.. Samo da mi je znati odakle si pametnjakovicu pa da tako mozes govoriti, koliko toliko skacemo i idemo ka evropi, s obzirom sta se desilo.. Tebi je primitivan komentar glupko, mozda se tripujes..
Albanci su najveće zlo i kancer Balkana koji je mogao sve da nas zadesi. Ja jesam Srbin, i jesmo ratovali sa Bošnjacima na žalost, ali uvek ću 1000 puta više voleti Bošnjake i potšovati ih nego smr.ljive prevrtljive šiptare. Mi smo se barem tukli 1:1 do 1995 i za svaku poštenu borbu vojska na vojska u tom ratu skidam kapu armiji BiH. Za razliku od Albanaca, Bosna je imala državu, vojsku, kulturu, institucije, nauku, umetnike dok su Albanci uvek bili jedna rulja seljaka, drvokradica i bandita, i jednino što su znali jeste mučka, kučakvička gerilsko.teroristička borba... Oni su se u ratu 1999 pokazali vrlo dobro kakvi su, jedino su bili jaki nad nevinim i nenaouružanim civilima, a iživljavali su se i nad svojima i nad Srbima. Bošnjaci su Slovenski narod, i uvek će mi biti draži 1000 puta (isto i Hrvati) od šiptara! Ovo je šiptarska rabota, i to je jasno kao dan. Kola su dovežena sa Kosova, sa lažnim tablicama, i pucali su u decu iz 3 tipa oružja. To ne sme niko da objavi ....
Komentari-fuj! Kontam da jednostavno muslimani koji se radjaju u takvoj primitivnoj sredini kao sto je Bosna, ne mogu biti normalniji. Seljakluk, primitivizam, opsta depresija, pokvarenost, lukavost... Nazalost, slican mentalitet dijele i Srbi iz RS, nazalost. FUJ
Nezvanicno se saznaje da se osoba opisana u profilu, veoma mnogo krece u krugovima kliksa (bivseg sarajevoiksa) i da voli da \"spusta\" kablove pod nickom AMPAK (velikim slovima jer su i \"kablovi\" poveliki).
.....valjda \"makedonska ministrica/ministarka\"......
zaredat jedno 50 sipaca i to je to...ili 75 To su najgora rasa na planeti...
KO POLJSKA HALA, otvoreni pozdrav Zivku Josilu koji samo daje realne komentare,a neki ga bezosnovno napadaju i optuzuju.
Sta ti je vlasino sto si zapjenio, nemoj se sadžmo usm.rd.iti, hehehehe
Samo k.olji pravoslavnu s.toku!
ma zna se,BIA je to ...samo da zakuha....
@lazni ampak molim te da ne pises velikim slovima jer je to odraz krajnje informaticke nekulture... ---------------------------- profil pocinoca: siptari, maleni, krzljavi, poruzni, veliki vjernici i muslimani, nezaposleni, muvaju se oko islamskih humanitarnih organizacija ... treba li jos podataka o profilu pocinioca? ako treba , samo javite!
Pitam se smiju li uopće tražiti te izvršioce. Jer ako se potvrde sumnje da su Albanci biće velikih problema. 2001. kad su se Albanci, koji inače čine oko 30% stanovništva, pobunili deblji kraj izvukla je makedonska vojska. Da nije bilo Amerike ko zna šta bi se desilo. A danas je po svemu sudeći Amerika mnogo naklonjenija Albancima. Jedna od najvećih američkih vojnih baza u Europi, Camp Bondsteel, se nalazi na Kosovu. Ako šta bude ja navijam za naše. Počeo sam zaista da cijenim taj narod. Isprašili su i Srbe i Makedonce, imaju dvije države, mogu komotno napraviti i treću, složni su, ne daju na svoje... Nisu ni Makedonci toliko loši ali u Albaniju da ne diraju.
@SRB-IN bil\' volio biti Srbin, pa danas slaviti Vaskrs? vuce nesto a? da se vratis vjeri pradjedovoj nikad nije kasno i naci ces srcu mira...