Komentari (370)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedna jedina zastava Bosne i Hercegovine
Bosnjacke manjine u Hrvatskoj!!!Pazljivije citaj
@doktor.kvaternik Pa ne bi niko nista islamizirao da ste se i vi identifikovali kao Bosnjacki narod, a ne Hrvatski i Srpski, sto naravno niste. Sad mi trebamo da se odreknemo svoje vjere i etnickog identiteta da bi vama ugodili i da bi vi prihvatili to sve? Ma ajde bolan.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Sramotno! Zasto Bosnjacka? Pod ovim grbom su ginuli mnogi Hrvati i Srbi u Armiji BiH boreci se za BiH, ovo nije ok! Ovim su potvrdili teze Hrvatske i Srbije da je Armija bila muslimanska... Strasno!!!
Pa vjerovatno zato sto se vecina bosanskih srba i hrvata vec opredjelila za svoje zastave (a nije zastava BiH nažalost). A ja cu u svoje ime govoriti da mi je ova sa ljiljanima uvjek ostala u srcu.
Selim se u Hrvatsku i imam lijepu Nasu zastavuuuuu....
Valjda Bosansko-Hercegovacke manjine ?
@pidjameta.slipic glup si
Dajte muslimani kome supljirate?Problem je sto za vas niko nije cuo do 93. god. i sada slabo ko ,a vi navalili da ste neki stari narod.Pa kako se onda skriste sve ove vijekove da nigdje niko ne cuje za vas identitet?
Kako miislis da za muslimane niko nije cuo? Pa muslimani su druga najveca religijska skupina na planeti.
Sprdnja od naroda!
Vidim nacionalistickim govnima smeta kad napises istinu.Samo lupajte minuse,tako znam da sam vas pogodio istinom i cinjenicama u pravo mjesto.
ja sam mislio da su u BIH svi Bosnjaci (muslimani, pravoslavci,katolici) a da je varta jedina zastava BIH. Odakle Boshnjaka u HR i Sandzaku, kad nema Srba i Hrvata u BIH??? Mislim da bi ovome shodno bilo da se i fes uvrsti kao nacionalna kapa Bosnjaka. Meni je bash cool vidjeti fes sa ljiljanima na njemu. Kad je bal, nek' je maskenbal.
Kultura i suživot u HR... bitno da turci u bosni kmeče čim negdje vide kockice
Loše si informisan druze turci u BiH kupuju zemljista i grade vile kojim ni jedan konstitutivni narod nemoze prici ni na kilometar.
Pa dobro nije baš da nema Bošnjaka u HRvatskoj, ima ih van ljetne sezone i prati ih karakterističan zvuk nepodmazanog lezaja na mješalici za beton.
Medvjedja usluga.Nista drugo.
yeboi to. sho netraze kostitutivnost u hrvaskoj po principu jatebi timeni.
Tkz.Bosnjaci mogu ovu zastavu da vide samo u prilozima klix-a. Oni svojataju BiH,a u Republici Srpskoj ovom zastavom mases i odes u zatvor gdje te ispendrece ko budalu..Placu po portalima sto im u RS ne daju "bosanski" jezik hahahah Pa ispade da vise prava imaju balije u Hrvatskoj nego li u "njihovoj" "maticnoj" "drzavi" BiH ...
Za te ljiljane Sam 4 godine ginuo
LJILJANI BOSANSKI RODU BOSNJACKOME
kad vidim ovu silnu mrznju od balijenstura prema srbima, a licejmerna gofna zaboravljaju da su srbe masovno ubijali na strani ne jednog vec 3 razxlicitia okupatora na ovim prostorima. Prave se mutavi. Samo me cudi, zasto na silu ta gofna bilbordnacija hoce da zive sa srbimsa kad ih mrze iz dna duse? pa oni da imaju pravo , ta mrznja, oni bi sve i jedno srpsko dijete zaklali. ovolika mrznja ne vlada ni medju palestincima i zidovima, ovo nije normalno. mrze mrze, pa dobiju po pi zdi pa cmizdre.
Nemoj tako, ne mrze vas samo Bosnjaci.
S neprijateljem budi sto bolji,sta ti nije jasno.
Zastava francuske nacionalne manjine u Kanadi. https://sep.yimg.com/ay/yhst-19802326331255/canadian-quebec-flag-3x5-3.jpg Ovi u Kvebeku imaju samo 5 krstova, a kod Bosnians 6. Veci katolici od pape :-)
što nas onda ne volite lol
sashapuskin lazes !!!!! ovo je zastava Quebeka koji ima status provincije i Kanadi a stanovnici Qubeka su Kanadjani koji govore francuskim .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)