Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad neko sa helikopterima,naoruzan,okruzen specijalcima,nasilno ostvari svoj naum u tudjoj drzavi,takav se zove agresor.Ovo sto je SPC uradila,nije zabiljezeno u novijoj istoriji.
Placiiii. Nije Crna Gora vec Srbija pored mora!
kad neko skrivajući svoj kriminal gura drogirani narod ispred sebe da osporava nešto što se već vijekovima radi, dobro je prošao da nisu pustili narod na onu bagru sa Cetinja, policija je bila suviše mlaka prema onom ološu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nisu 2 strane izvojevale pobjedu, ne lažite. Pobijedila je država Crna Gora, izgubio je Milo!
Milo nije izgubio u to budi siguran,samo onaj albanski c.h.e.t.n.i.k i previše je zadrt...
Sve politički analitičari ovde, za vakcine svi medicinari, svi sve znate a sve generalno neobrazovani i primitivni papci što ugledaše prvi put zapadne zemlje pa sad palamude iz dijaspore. Da je iko normalan od političara, da se bave politikom za, dpbrobit države naroda bižo bi pametnije pa ne bi ni vi mrzitelji drugog i drugačijeg imali čime da hranite bolesne ambicije.
Joj gledam na kantonalnoj papanku iz bh telekoma, jbte ko je sve došao u ovaj grad i uhljebio se u jake firme, seljanka ortodoksna
Jao nikome, nebeski, s nebesa došao na vlast!
Ja vjere kad je mora silom usopstavljat.
Milo je pokusao da bude crnogorska pravoslavna crkva i izgubio izbore i izgubit ce i predsjednicke. Ne kontam samo narod sto se on mjesa oko vjere. Ja sam bio ove godine u CG i vidio sam da imaju jako puno problema u drzavi koje trebaju rijesavat, turizam im je propast. Moraju puno uciniti pod tom pitanju.
Crna Gora i zvanicno okupirana ..
I budala vidi ko je pobjedio .
https://youtu.be/L13s76s-UDs -Simbol "Dvoglave zmije" koja sprovodi politiku "spaljene zemlje". Politika krvi, paleza, pljacke i porobljavanja!
"crkva treba pokazati da joj je vjera ispred politike i slijediti vjerski nauk da su mirenje i zbližavanje, a ne sukobi i razdor osnova vjerskog djelovanja" ej moj Niksicu kad to kroz dugu istoriju sukobi i razdor ne bjehu posledica crkve i vjere aloo krstaski ratovi bolan
Milo i pop Miraš su iznevjerili očekivanja Bošnjaka.
Misliš raspop Miraš Dedeić :)
vucic se pored Mila osjeca inferiorno. https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Popis_zemalja_po_BDP-u_(PKM)_per_capita
Hoce pedofili da se dokazu svugdje
Poludili totalno!!! Dačić: Uhapsiti Nenada Čanka Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić kaže da bi on predložio hapšenje predsjednika LSV Nenada Čanka koji je otišao u Crnu Goru da podstiče nemire.
Crnogorci su popušili.
Nisi daleko od istine. Zamalo im jutros Vlada ne pade. Samo što ta vlada i treba da padne. Unazadila je Crnu Goru 20 godina.