Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovari, prvenstveno mislim na Albance, Bosnjake i Turke.... Srbi se dole vise ne pitaju ni 5%. Kosovari su bili svjesni da ce, ako nastave ratom, dozivjeti veliko stradanje nevinih ljudi, jer svma je poznato da Srbi (zlocinci o kojima ce pisati svjetska historija u buducnosti) nanose velika zla nenaoruzanim civilima kada osjete otpor vojske. Nis, da ne tupi... samo hocu da kazem \"Svaka Cast Kosovarima\" sto su na jedan umjeren i strateski nacin spasili Kosovo od masovnog pokolja i situacije koju za primjer dozivljava Bosna i Hercegovina!
da li ce da klice: KOCOBO je srce smrdije ? :)))))
sve siptare z.a.k.l.a.t.i
Ej nemoj da pijes tu vodu otrovna je! Моljim? Samo ti pij!!!
bit ce kosovo srce Osmanske imperije.
Stvarno malo pretjerujete u komentarima
Ja komentara i seljaka
NEMOJTE VRIJEDATI NJIHOVE POGLAVARE,ZAR BI VAMA BILO DRAGO DA VAS NEKO VRIJEDA I VASE VIJERSKE OSJECAJE.NE CINITE TO.
Evo da vam se javim, upravo ga trpam Jovanu i Amfilohiju, a Tadic ga baca pored mene
irfane uzivaj malo u bahatosti jer nece dugo trajati, vi niste narod, vi ste kriminalna banda koja moze da zivi samo od sverca narkotika i kriminala, ali tako necete moci napraviti tzv drzavu \"Kosovo\". Cim se uticaj Amerike izgubi, izgubicete i vi Kosovo. A znaj da nijedna sila nije trajala vjecno pa nece ni USA. Onda cemo govoriti ko ima a ko nema mjesta ma Kosovu i Metohiji.
Tomislava Nikolića i lidera Nove Srbije Velimira Ilića vratili sa granice KOSOVA..... Sta kazu Kosovo je smrdija......hahaha
nemate mjesta vise na kosovo... kosovo nije vise srpsko...