Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska i Slovenija, unatoč referendumima, će i dalje ostati civilizirane zemlje naspram balkanskih zemalja u kojima još vlada žestoki patrijarhat i prvobitna zajednica. Na žalost, ovo će biti već drugi referendum u SLO po pitanju istospolnih zajednica (prvi puta je bio 2012.), ali i bez toga HR i SLO ostaju visoko na listi po pitanju gay prava. Balkanske zemlje Bosna, CG, Kosovo, Srbija, Bugarska i sl. vjerojatno nikada neće ništa slično imati, zbog jakog religijskog (pravoslavnog, odnosno islamskog) backgrounda.
Super. Janezi nek se međusobno vjenčavaju, a Bosanci će im i dalje voditi ljubav sa ženama i praviti djecu.
odron ,ja nemam fobiju od srba,jer ja sam rodjen u Srbiji,a ja ne volim ove kao ti ,tj vlahe.Pedercine ne volim jer sam normalan covjek za razliku od tebe.Religiju ne spominji jer ni tvoja vjera odnosno nevjera ne dozvoljava ove budalastine,tako vlaho u rupu i nijedne.
Ma ti Janezi su uvijek bili izrod...
Treba pitati pedere sta misle o pedofiilma? Pedofili su bolesni a pederi nisu ili ?
a sta te boli ku.ac ako cojk hoce da se zeni drugim cojkom jel te dira, nedira, jel ti mece, nemece. ha ja
Djecu? Pa će biti ko mi je mama a ko mi je tata :-D Ili ja imam dvije mame........ hajde ti mališanu objasni tu vrstu bolesti! Nek se j.....brate koliko hoće među svoja 4 zida i nek sebi rađaju djecu jer da je normalno i biološki-mogli bi. Nije normalan ovaj svijet!!!
Ne gledajuci religiju ovoaj pederlik nam moze donjet samo lose,zapadna europa decenijama gubi sve vise domacek stanovnista a sve je vise posto imigranata.Khmmm za jedno 20 godina cemo ici u Deutschlandstan...ne zvuci lose :D .Samo dalje pedere promjenio sam misljenje.
Na koji te nacin ugrozava pederluk???
Uu, teškee booje. Al zeleno svjetlo je zeleno svjetlo.
prodajem čepove za guzicu
Vauuuuu, toliko i krivim ove istospolce nek se J..bu,ali ovo katastrofa da im se dozvoli da usvajaju djecu.Pa kako ce ih oni vaspitavati kad su oni poremeceni
a uvijek su i bili pederi bosanci svih nacija su isli u slovenoju posla traziti a slovenci u bosnu oca traziti
Sta ti mislis da su Bosanci najbolji, najjaci, najseksipilniji kao nekad Jugovici! Balkane moj...
Opala Janezi, znači i vi počinjete nestajati
nije dobro za ljudski vrstu.-sve vise osoba ne zna sta u sta ide.-kako ce djecu praviti,dali je nekom jasno...
Još malo pa će prije svakog referenduma ići referendum sa pitanjem: "Smijel se ovaj budići referendum održati!" Komedijetina.