Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo mogucnosti BiH za zdravstveni turizam. U BiH je koliko znam dozvoljeno, pa se privatnim ginekoloskeim klinikama/bolnicamaotvaraju nove mogucnosti za biznis. Ferije i usput prekid trudnoce. Ma da kod nas i zabrane, nastavilo bi se raditi polujavno. Nama neko nesto da zabrani, ma hajde...
Hrvatskim zastupnicima u saboru njihove zene nebi trebale da im daju hamsu, neka ostanu suha ?urca Valjda bi to trebale zene da odluce a ne mudonj da odlucuju dali da zadrze trudnocu ili ne.
@ThatGuy Onda ti sam sebe naguzi i odluci imas pravbo na to.
@DonTito Ako si procitao prvi pasu onda nebi trebao gluposti pitati.