Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostadoše i bez qrca i bez ušteđevine.
Dobro je… moja ne zna ni rijeci engleskog
A ja se nekoliko mjeseci pitam zašto mi američki vojnici šalju zahtjeve za prijateljstvo
Evo ja se javljam ako su jos raspolozene, pare ne trebaju samo Hrvatski papiri da ne rintam vise za 400km.
Glupe Hrvatice
Jbt zar ove prevare još funkcionišu??
Cuj usamljene gospodje. Javile vam svaka licno i personalno. Jbo ti pas mater seksisticku smrdljivi klixce. I nije ovo slucajno, cijela atmosfera na portalu je mizogina.
@gdjica_zlica mila moja, oni samo ne mogu da podnesu cinjenicu da postoje pametne, inteligentne, obrazovane i samosvjesne zene. balkancu jos uvijek treba otirac. bar vecini. da se osjecaju superiornim.
dulekrele seri se na vocku koja nije kalemljena
@senko1958 serem ti se po mami poture
dulekrele seri se na vocku koja nije kalemljena
e ...... ebajga sada, toliko branitelja usamljenih koji mogu bake da servisiraju a za uzvrat one pomognu sa kojom kunom, euro ...
pa pored vaših domobrana vi na amere pukle, pa žalosno
Hrvatice bi trebale znati da je Bosanac best buy u tom segmentu...
@gargantua To ti iz iskustva...bakice
Ovdje se radi i pohlepi prije avega...a ljudi nasjedaju...daj ti meni hiljadu posalji a ja cu tebi 10 hiljada...
guzile se rore mojne price o vojnicima
Dobio je jedan moj prijatelj prije 15-tak godina pisamce sa obavještenjem da je "sretni dobitnik" Mercedesa E Klasa i da samo treba da im javi koju boju želi! Vidim ja on zabrinut, nasekiran...i povjeri mi se da ne može da se odluči za boju! A ja, zaboravih reči da mu je to bilo već peto pismo koje je dobio i u svakom su mu "neobavezno" nudili neke knjižurine koje je on "za svaki slučaj" uvijek naručivao! Bože budala naivnih, neko ti poklonio Mečku a nikakva nagradna igra!
Matore "uspaljenice", mora da je bio kakav "garo" na slici pa im potekle sline iz usta!