Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBIJA KO NOKIA, SVE MANJA I TANJA, HAHAHAHAHA KOSOVO REPUBLJIK
KOSOVO REPUBLJIK marija daj rukfasu pivu
KOSOVO je shwicarska za srbiu gde su dosle srpkinje da rade u prichtinu jos malo vi srbi trazicete azil u kosovo
vi ste od vajkada jevropa istočna. zapadno rimsko carstvo je imalo granicu na drini.
za @ +vlasina+ Srbi su jedan od najstarijih Europskih naroda ,mi nemamo sta ici u Europu mi smo Europa od vajkada,da nije mozda turska sa preko 60% teritorije u Aziji Europska zemlja !?A sto se tice licemjerja ,bolje se ne javljajte da ne pominjem sta ste sve radili u ratu a i poslije ,pogledaj film o Srebrenici sto ga snimise Norvezani ,to je samo jedan od mnogih primjera vaseg licemjerstva !
Srbi vratite se u vasu izvornu vjeru; Islam
ćulji njemci da na KOsove republjik ima jeftino serbskih burega ..
iako su nam Evropljani oteli KOsovo, iako su nas bombardovali, iako su pomogli Hrvatima da protjeraju 200 hiljada Smrda iz neše \'erojske Krajine, mi ipak opet idemo na taj mrski zapad, opet težimo u Evropsku uniju, i čistimo klozete našim ubicama umjesto da kao pravi Smrdi težimo ka naprednoj pravoslavnoj Bjelorusiji, Ukrajini, Bugarskoj, Rumuniji a nadasve Grčkoj .pogan smo i licemeran narod, prodadosmo veru za večeru !
je.bo tebi zivko majcinu dojaru
siptari za srbe: ja srbe voljem, kad ne voljem ja srbe koljem XD
Ti bezimeni daj nam reci kome treba Kosovo.
Cim smrdi onda je i ku.rva. Gdje ima dima ima i vatre hahahahaah
Vidi malih ob.re.za.nih pedercica ,stu su pozurili sa nebuloznim komentarima,besposleni lunperproleterijat dohvatio internet pa prosipa primitivizam,a na geografskoj kati ne znaju naci gdje je Kosovo ! Za one nesto pametnije , valjda vam je sada jasno kome treba Kosovo i ciji su to interesi !
A ja sam uletio u Faæinu raju Sverco kafu bunario po tramvaju Prodavo farmerke Mislio sam da za to imam nekog šlifa I zaboravio riječi rahmetli babe Atifa U rijetkim trenutcima kad je ovaj bio trijezan Sine, veli, ko igra za raju i zanemaruje taktiku Završit će karijeru u nižerazrednom \"Vratniku\" Hajd\' reko...
hahahahaha, da ih hoce siptari potamaniti, mame im ga zavucem vlaske
KFOR čuva srbe da se ne potuku između sebe.
Imali neko da mi protumaci :e ovako sta je na Kosovi narod a sta nacija.