Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od 1% poštenih Hrvata. U okruženju ostalih 99% nije imao nikakve šanse. No, njegovo ime bit će zapamćeno i kad potonje zaborave i njihovi najbliži rođaci. Tvoja ostavština su ljudi koji su shvaćali vrijednosti koje si zastupao. Počivao u miru Vladimire. Ti si umro, ali ne i ideje za koje si se borio!
LJUDINA OD COVIJEKA.POCIVAO U MIRU LEGENDO.
Među ostalim, pamtim ga po jednom nastupu u Saboru kada je Gojku Šušku (1994, čini mi se?) rekao: Zbog onoga što ste napravili u Hrvatskoj vi ste za mene ratni profiter, a zbog onoga što ste napravili u Bosni vi ste za mene ratni zločinac. Svakako jedan od najpoštenijih hrvatskih političara. Legenda za života. Počivao u miru božjem i svjetlost vječna svijetlila mu.
RIP - Bombarder s Kvarnera
Poštovanje, bio je izuzetan čovjek, pokoj mu duši. \'\'Bebić bio je posljednji, pravi i zapravo jedini ljevičar u Hrvatskoj\'\'.