Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutno sam na moru , toliko ukrajinskih tablica ima ovo je havarija
Koliko je bosnjaka bilo 90ih na Jadranu?
Isto kao i bh tablica 92-95. godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa realno davno trebali povuci kad kuci rat imaju
logicno, idi kuci, bori se
Fali im ljudstva?
Šta su čekali do sad?!?
Glupi i providni rusofili okupiraju svaki clanak o ukrajini. Pa mame vam ga bre one debilske. Jel ima za leba i cvaraka, govno vam se osusilo dabogda.
Ko još osim mene može objasniti BiH je 2x veća od Kosova ,BiH ima 2x više stanovnika 3,5 miliona stanovnika a kosovo 1,7 miliona . Kosovo ima 3.800 vojnika KFOR-a a BiH 1.100 vojnika EUFOR-a. BiH ima pola Bosne Srba a Kosovo nekoliko stotina Srba. Imali ovdje ikakve logike. Lud ebe zbunjenog.
Ma.ako su pametni samo azil.i bjež. Nek Zelenskom tata ratuje. On se slika za modni časopis dok mu 1000 vojnika dnevno strada. Što je najgore gura teritorijalnu odbranu u džepove napade Ruske vojske dok profesionalci se izvlače.
Azerbejdžan počeo vojne operacije u Nagorno Karabahu !
Nisu ih trebali ni slati. U ratu su od 2014. Cudne neke igre
Je li krepala nacistička nakaza Putler? Ako nije da ga roknemo.
Odluka je privremenog karaktera
1. septembra počinje denacifikacija Kosova
Šta ??? Znači apse ono malo Srba što je ostalo :D
Izvadio ga na vrijeme majstor
Bice gusto bice 0:2