Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzava koja je godinama povezana sa organizovanim kriminalom.
kome se svidja ovakav tip zene vrlo vjerovatno pickee u zivotu video nije
Pa dobro je odsjedila za pocetak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prava ortodoksna sponzorusa
Kurava
Ovo se znali,ne smiju da je skroz procesuiraju jer ima mnogo toga da kaže za Vučića i njegove batinaše.
roditelji moraju tuci djecu vise da se iskorijene ovi izrodi.
Šta im radi hahahahaha kraljica svaka joj čast
Realno. Riba je pita. Ima tu svih sastojaka. Mesa, krompira, jaja sira i kajmaka. Malo meda, graha, buranije i sistema. Al Ljepa mala grubog glasa koga tuca? Jednog malog vuka. Pustio je samo da ga poruži i ljubav mu pruži.
prepade me... šta je ovo, ko kengur da je zagorio na ražnju
Dijana beton to je prava zena!!!
Milan Dumanovic poslusajte
Sinoć sam gledao ovaj zadnji intervju na Slavijainfo i svaka mu čast.
BILA U SIGURNOJ KUCI DOK KISA PRESTANE .....
Srbija je uvijek bila mafijaška država
Klasican primer dejstva duboke drzave. Tajkunsko-lopovsko-mafijaska banda, koja je Srbijom vladala do 2012, je izvela 'reformu pravosudja' 2011. kad je preko noci smenila 1100 sudija i tuzioca i postavila svoje poslusnike i placenike i clanove. Za sve je zapravo kriva EU koja od smene vlasti 2012. ne dozvoljava da se pociste tajkunsko-mafijaske sudije i tuzioci i sad imamo ovo. Ali, nema jos dugo da vedre i oblace..
Upravo je donet zakon o pravosudju pa ce uskoro da usledi ciscenje brezovom metlom Neka se pripremi glavni i najveci tajkun i lopov Dragan 'Djitler' Djilas i banda oko njega koja sada izigrava 'opoziciju' pa bi da se vrate na vlast da opet kradu i pljackaju. EU ih je dovoljno stitila sad je vreme da se suoce sa pravdom zbog kradje i pljacke drzavne kase i gradjana
Najmoćnijoj kuravi hteli ste reći
Manekenka, izgorila na tavi bez ulja jedno sat vremena. Čim nema belegije joj.
Sigurnije ti je u Zatvoru, drzava je opasna za svjedoke.
Ocito se dobro zastitila informacijama o krimnalu diktatora, brata, sina i ekipe. Sve je kod njih predstava i svaki dan drzavni udar i vanredno obracanje diktatora koji ne silazi sa teve stanica. Ali ova ih je ocito ucijenila onim sto zna.
Dajte joj donirajte vrecu brasna. ured se prekinula