Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nismo ni sumljali da su to uradili islamski teroristi
Pogana koliko i druge. Istina katolički sveštenici su puno poganiji od drugih sveštenika. Djecu se ne siluje a silovatelje se ne sakriva kao što radi Racinger.
makedonci.. baraem ovi sto sam ih ja upoznao su sve do jednoga veliki MM akedonci jos veci pravoslavci ..koji vise mrze islam i ameriku, nego srbi...sao sto oni to ne- kriju ..kao jarani nisu losi,jubomoran i primitivan narod ubi boze...takodje su jarani...nisu skrti i imaju jednu istu osobinu kao srbi..najvise ljubomore imaju prema svom rodu...zene su ia skore svce kao ova gore ..ruzne ,male,i ofarbane u plavo..ono da se nerazlikuju od ozija..pa ispadnu kao svaka loza kopija!!!
cinjenica je da su nemiri na Kosovu i Zapadnom dijelu Makedonije smisljene provokacije kosovskih i makedonskih albanaca jer su i sami svijesni da im Ameri vise nece biti od pomoci, pa se trude sto prije istjerati do kraja svoje zamisljene ciljeve zaokruzene albanske teritorije. Isto tako je cinjenica da Albanici iz Albanije nemaju nikakva udjela u svim ovim zbivanjima, jer su se oni dovoljno opekli na komunisticki rezim u proslosti i uglavnom im je najvise stalo do normalnog i slobodnog zivota. Razlika izmedu Albanaca iz Albanije i onih koji su sa teritorije nekadasnje SFRJ je ogromna. Nazalost, i iz ovog se primjera vidi sta nam je nekadasnja Jugoslavija ostavila kao ostavstinu iza sebe... samo mrznju i netrpeljivost izmedju svih naroda i narodnosti koji su nekada zivjeli u njoj...
Nekrofiliju...Ispricavam se.
LOL, nadje se neki idiot koji zeli odobriti nekropoliju a vi odmah savrsavate jer mozete nas Bosance, koji nemamo veze sa tim idotima, da kritizirate. Sto se higijene tice, pogledaj svoj narod, od kojeg milijun i pol nema pristup kupatilu i wc-u, koji prosjecno manje od 8 eura godisnje koriste na higijenske produkte, kupaju se sedmicno, peru zube 2 puta u sedmici. Najcrnje je sto ja ovo, unlike you, ne izmisljam vec je istrazila Europska Komisija! A te wc-flasice neka drze oni koji zele, bar ne koriste lisce kao vasi i peru ruke, unlike your people koji kupuju prosjecno jedan sapun godisnje!
Kakve veze imaju izbjeglice iz BiH sa Albancima? Ne lupetaj.....Ako mislis na ekstremne vjernike, well takvih ima svugdje, u svakom narodu.
Sada vam je svima na balkanu jasno da nikada nece biti mira.Svi vi I mi mislitet da ste u pravu,da smo u pravu.Dobro je rekao ,,pravnik,, da mu nije jasno zasto uci I polaze ,,medjunarodno pravo,, kada ono !!NE POSTOJI,, Postoji sila jacega,a to svi ,,misle da su bas oni,.ti javi.MAKEDONCI ce da nagrabuse kao hrvati I srbi,jevreji I romi,samo su se pravili pametni 2001 kada su ih dardanijci pocerali,a sada ce I da im zagorcaju zivot.Nazalost ,,doslo je zlo I PRED VAS HOME braco MAKEDONCI. Vidite da bi vam ovi ,,europski komentatori,, zabranili I vjeru,I naciju I psmo I jezik.Zato niste trebali da primate izbjeglice iz hercegovine I bosne niti da im saljete humanitarnu pomoc. Zelimo svim MAKEDONCIMA da im SVETI CIRIL I METODIJE MAKEDONSKI budu na pomoci . . Ljuni VAS VAS CRNOTRAVAC
Za mene kao Makedonku, ista su go*na srbi i siptari....vecito traze \"svoje teritorije\"....a naj gore je sto to rade genocidom ili ter*orizmom....mamicu vam vasu!!!!!!!!!!!!
cccc nabijem te na ovaj osuneceni i svu tvoju zenisku familiju.a istomisljunicima ovog idijota isto mislim ,staje genocidno govno pripoji to vecem govnetu, raspisite referendum da imamo razlog da vas deratizujemo za vjek vjekova.ZIVJELA BIH .ZIVJELA ARMIJA BIH
Tisina Mosnjaci! Sa vama smo zavrsili, nabili smo vas u islamski rezervat na 24% nekadasnje BiH.....zivite k\'o psi lutalice u zivotinjskom salteru :) :) :) Mosnjacka dijaspora moze samo da laje i kevce iz SveCke, USA, i Svapske takodje.... A siptari ce tek da nam dodju na penal........malo ce im biti Jandransko more!
Koji je terozimam najveci na svjetu poslije drugog svjetskog rata normalno srpski ,ko su ti srbi najveci genocdni narod u evropi.Zato Makedonci trazite teroriste po srbiji i onom govnetu od entiteta. Sretan 1 maj svim ljudima dobre volje osim genocidnim govnima.
Sve ko u onom lijepom i tuznom filmu \'\'Before the rain\'\' , Prije kise...Balkan i njegovo prokletsvo, koje ne prati 9 vec 99 koljena. Tuzno, Zalosno. Koristiti rijec islamisti je postalo trend, valjda svi lokalni mocnici kontaju kako ce time dobiti neke poene sa Zapada. OVo sto su ovi vaterpolisti albanske nacijonalnosti uradili (haj prvo ko i sve ostale zlocince da ih izvedemo pred sud pravde, pa da ih onda vjesamo), nije nikakav islamski terorizam. Ako su dakle to bili jarani iz Aracinova onda je to ekstremeni albanski nacijonalizma koji je doveo do svirepog ubistva. Albanci nisu vezani za religiju kolko za patriju tj osjecaj nacijonalnog pripadnistva. I u tome ga pretrase skroz....elem sto bi reko onaj monah u Poslje Kise; \'\'Ke vrne\'\' jadni smo mi svi skupa na ovom komadu cemerne zemlje, koljemo se za neke fiktivne ideale. mir brate koje god vjere bio!
Kraljici Simonida je povrijeđena u snošaju kad je imala 8 godina. Zato je bila nerotkinja a poslije se zamonašila. Muhamed nije nikakav prorok nego Božiji poslanik Marija je imala 12 kad je rodila Isusa.
DA DODAM ZA KRALJICU SIMONIDU I KRALJA MILUTINA.. BRAK JESTE UGOVOREN KAD JE ONA IMALA 6 GODINA,ALI DOSLA JE TEK PAR GODINA KASNIJE..STO OPET NE OPRAVDAVA TAJ CIN. ALI ON JE VLADARA. I ZA RAZLIKU OD VASEG MUHAMEDA...ON NIJE PROROK. SAMO JE KRALJ!
Nije 6 nego 5. Simonida Nemanjić je imala 5 godina kada je postala kraljica i žena Stefana Uroša II Milutina.
isus marija 12 godina. serbski kralj milutin 45 godina kraljica simeunida 6 (slovima: 6 godina)