Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ima 20 godina pa kontas mladost ludost ali sa 35 to je za nepovjerovati.treba mu dozivotno uzeti dozvolu.
Kakvu dozvolu? Ovo je pitanja metka u celo ili dozivotne robije.
@Reel Na dan kada se desila nesreća gledao sam reportažu na RTLu. U zadnjih 5 godina, na ovim naplatnim kućicama se desilo 5 saobraćajnih nesreća. Problem je što se kućice nalaze na pravcu od neka 2km gdje je lahko razviti brzinu. Sinoć, također na RTLu, su izvjestili da se prema nekim svjedočenjima, vozač par dana ranije vratio sa liječenja o ovisnošću.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
-Suvise je lahko dobiti Ljekarsko uvjerenje za vozacku odes kod doktora pita me lik jesi li zdrav reko jasta sam uredu pecat potpis i haj dalje.
Vozis po propisu i ubije te budala, e pa to je stvarno tuga.
HAJVAN
Ukucao RIPAZHU ali nije radila
Fulio jedno slovo
Oduzeti vozacku dozivotno, a treba pronaci jos neke nacine kaznjavanja. Za sekundu unistis nekom zivot
Narkomanska budala.
Svakakve budale..... Iako ne cini razliku ovog idiotskog cina...ne bih rekao da je nletio bas sa 150...
koliko bi se ustvari trebalo fokusirati na samu psihu vozača prilikom polaganja vozačkog ispita dokazuje i ovo. u stvarnosti, odeš na ljekarski i "ljekar" te pita "jesi dobro?" kažeš da jesi i to je to, spreman si za polaganje vozačkog ispita.
Ovakvi glupani ne zaslužuju da žive!
Kure je kupio novog BMW-a rođaci..
Ebat ce ga svi sada, a posebno madjarsko osiguranje ovi ce milion uzeti. Nije to Bosna pola kile kafe i malo secar i suti i vici dobro je
@Sprzo307 nece njega vec njegovo osiguranje.
Seljak ostaje seljak