Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio u društvu sa prijateljima?? I niko mu nije pritekao u pomoc?? Svašta
Pa nisu ludi da isto zavrse...zajebani su srbi kad se naljute
A da je musliman ubio Srbina oni bi govorili kako muslimani zapocinju rat kao za izmisljenog svata u Sarajevu.Srbi su toliko zarazeni krkanlukom,mrznjom i zlom svake vrste da je to vise tesko iskorijeniti.Zao mi normalnih koji moraju gledati i trpiti sve to
Daj ba srbi nisu losi.. ovi zapadni su puno gori...ovom se omaklo...nije sigurno nista lose zelio...
Policajac je napaljena budala iz interventne brigade Bgd.Žrtva mrava nije zgazio.Gnusni zločin nije motivisan naciinalnom pripadnošcu.I,Srbi,I muslimani osuđuju bitangu!I treba da se potrude,baš zbog osetljivosti, da dobije dooobru robiju!
Cheto hebo svoju sestru mrtvu
Genocidasi opet
Sigurno bio izprovociran...zao mi covjeka...jebes kafanu...
Fabrika automobila Priboj. To je taj sandžački turbofolk region. Najgora seljana regije. Te kafane i taj mentalitet. To je sve ostalo u nekom prošlom vremenu.
Nije uhapšen već njegovi pomagači a medju njima pripadnik granične policije !
Govvno cetnniccko
Pardon ****KINTEČ**"
Mamu svoju j...
KITNEČka....posla....ZLOČINAC I KITNEČ!!!
E jbg....samo zato što sam napisao da je ovaj zločinac....KINTEČ....ODMAH ME BANOVAŠE!!! E JBG...A SVAKAKVE GLUPOSTI I UVREDE TOLERIŠETE...SMRADOVI!!
nazalost ovaj ubica ce za veliki dio Srbije biti heroj, gledam onaj TV happy I marica u svakoj emisiji se velica genocid I ismijavaju zlocini, to samo stvara nove zlocine
small dick energy
Polako ljudi nije bio na dužnosti
Ne vidim kakva je razlika je li bio na duznosti ili ne ako je ubio covjeka.