Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U 2 svjetskom ratu Srbe su Svabe ubijale beli dobro samo kud ih ne pobise sve a ustase ih ne dokusurise ostase nedojebani sad ih treba dojebat posteno samo cekam metek prvi da idem dobrovoljno da ih vise otjeramo iz bosne ova srpska govna puno smrde zagadjuju zrak u BiH a sto ostane samo treba karati --- jel tako PATRIOTA
hrvat ostaje hrvat / ustasa ostaje ustasa /
podrska sarajevu x jednom od najomiljenih sajtova! samo trebate redovno brisati komentare koji vrijedjaju osobe muslimane jer je ochito pojedinima cilj vrijedjati i omalozavati muslimane.i bosnjake ...a ti isti pisu poruke ispunjene mrznje protiv srba i hrvata samo da zavadjuju i crne muslimane, podvaljuju!
a jeli cetnicicku srbofilu nekrofilu i lazna srpska propagando! ti si minhe, koje se presvalci po potrebi pa i pisanjem laznih komentara proiv srba i td...placen si da pljujes po bosnjacima, pises u isto vrijeme srpsku propagandu protiv bosnjaka i muslimana i pises iz banja luke...siris mrznju i laznu propagandu... bolje bi bilo da policija proviri u tvoj komjuter i vase cetnicke sajtove po genocid tvorevini i srbiji na kojima konstantno pozivate na ubijanje, klanje i silovanje, nestanak bosnjaka i muslimana... zasto se policija i sipa ne okupiraju i zabrane i pohapse one koji su do juce klali, silivali bosnjake i koji se pripremaju otvoreno to radit? a koliko je srpskih ratnih zlocinaca i ubica po genocid tvorevini i srbija a sad ih hvaaju po evropi!ti cetniku siris mrznju laznom propagandom i vrijedjanjem bosnjaka i muslimana a i ljude koji rade na ovom sajtu! kad sarajevo x pise istinu koja tebe stavlja ne mjesto gdje ti je medju zlocincima onda ih vriejdjas, ceto pe***u!
anti-naci -------------------------- PA GDJE MENE STRPA U TU GRUPU? BRISI LLOYDA SA TOG SPISKA. OVO TI JE OBICNA SH-HS STRANICA. OVDJE KOMENTARI NISU NISTA DRUGCIJI NEGO NA BILO KOJOJ SRPSKO-HRVATSKOJ STRANICI IZ BIH. TO STO VI U SARAJEVU OPET NE KONTATE, PA PUSITE FAZONE VIRTUELNIH YUTELA, AH TO POSTAJE VEC TRADICIJA.
-----------------U ---------------B --------------I ------------Z ------------A ------------K ------------O ------------LJ ------------I -------------D --------------A ----------------S -----------------R -------------------B ---------------------I ----------------------N ---------------------N -------------------E -----------------P ----------------O ---------------S --------------T -------------O ------------J ----------I
OVAJ SAJT TREBA BOJKOTOVATI JER JE ON NAJVECI SIRITELJ MRZNJE U BOSNI I HERCEGOVINI, A NJEGOVI SU VLASNICI STRANI PLACENICI KOJI ODRADJUJU POSAO RAZBIJANJA BOSNE I HERCEGOVINE.. Njihovi ljudi se pojavljuju pod sledecim Nickovima: Lloyd kaurin AKADEMIK USTAV-1992 Pipo 4EVER, i jos neki I PISU KOMENTARE U KANCELARIJAMA sarajevo-x sa ciljem SIRENJA MRZNJE MEDJU NARODIMA I NJIHOVE PRIPREME ZA ONO STO CE SE USKORO DESITI.. BOJKOTUJMO OVAJ SAJT TAKO STO CEMO KOPIRATI OVAJ KOMENTAR I POSTAVLJATI GA NA SVE NJIHOVE TEKSTOVE KAO KOMENTAR.. PROBUDITE SE DOK NIJE KASNO..
TEXS jedi go*na ...
Lloyd, sto BiH ne bi preuzela spiskove od Srbije, pa da vidis kako bi se smece ocistilo... Ganici, Jurisici...
BRAVO HRVATI, TAKO SE TO RADI, HAPSITE CETNIKE. ZASTO BIH NE PREUZME SPISKOVE RH I NE POCNE HAPSITI SVE ONE KOJE HR TRAZI? BILO BI MANJE SMECA PO BIH.
neka su ga uhvatili..cekamo da predaju i mucitelje iz dretelja i dr. njihovih logora.
Ma kako to da su Srbi činili zločine? Pa to su Hrvati sami sebe ubijali. Trebala je Oluja biti svaki mjesec, pa č....ka ne bi bilo sada da slobodno šetkaju.
E moji hrvati, dok vam je najveca masovna grobnica 76 ljudi, dobro ste prosli, sta ste sve radili u 2. svj. ratu
e nek su klepili m...amicu mu C..etnicku....nek ga guze sad u zatvoru dok ne umre..