Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@analizator, da istina je, sve ratne hushkace u aps bez obzira ko su i odakle dolaze!!!!
fakat skonto ... ajd malo izadji napolje igraj se klikera, vozaj bic.... a i ovaj sa-x nekontam koji mu je ? pa zar je toliko tesko staviti moderirani format komentiranja ?
Zalosno je koliko su pojedinci ograniceni i sputani mrznjom i nacionalizmom, da nisu u stanju da razlikuju istinu od podvale. Istina je da su Rodic i kompanija - \"Glas Javnosti\" i \"Kurir\" \"isprdak Slobodana Milosevica i da su posijali vise zla i mrznje svojom propagandom nego stotine drugih listova zajedno. Istina je da nikad nisu uplacivali porez, odnosno nisu uplacivali ni 0,1 % od onoga sto su trebali da plate. Istina je da su te novine na NIVOU \"DNEVNOG AVAZA\" i da njima upravljaju kriminalci i ratni profiteri. Medjutim, koga danas zanima istina ako nije obiljezena mrznjom i nacionalizmom.... POZITIVANO HAPSENJE...
Konacno je sklonjen taj trovac koji je sirio sovinizam i primitivno novinarstvo sa svojih naslovnica! Skonto, nemas pojma o kome se radi, ali zato ti je mozak zamagljen Medvedevim, nije tebi lako!
Srpska demon-kratija na djelu prema uzoru na velikog brata Medjedova.