Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeeej ljudi ma dajte jednom da toj bolesnoj gamadi se stane u kraj. Pa za ovakvo nesto i bogovi se stide. Udruzimo se u necemu i smaknuti bolest sjutra vam mogu djeca biti isto. sa ovom sortom samo na Grenland, tamo im je mjesto gsp. Tadicu boleni si od pedera. PUNE podrske zdravom narodu da se ovo smakne. Narode Srbije vi to mozete nedajte ni jednom da zivi tamo. Jsam imao jednog rodjaka peder prije dvadeset godina otjerao sam ga u holandiju kako necu reci zasto, zato sto sam bijo poludijo kad sam saznao a jos pogotovu kad sam vidijo da zavodi neke drugove. jedan od tih njegovih i danas mi se zahvaljuje kaze jer sam ga spasijo. Uzdravlju narode.
Et sprijecili su..nece se ni odrzati...
Pa ne da ce pokusati nego ce sprijeciti...navijaci Zvezde,Rada i Partizana ce ih izdegeneciti..HOCE ZIVOTA MI!
Treba prestati sa rasizmom, diskriminacijom i netrpeljivoscu ka izgradnji sigurnog i mirnog svijeta punog morala i seksualne slobode .... GAY IS OK
Sasvim je normalno da ti nisi baš normalan(a).
Pa sasvim normalna stvar da u Beogradu bude ta parada, svakako su pederi!
Pa zna li neko gdje se iskljucuje taj gen izjebace nas ovi hostapleri sve kako su krenuli.
Grupisaće se oko 4 000 navijača Grobari,Delije i Radovci će zajedno napadati,međutim problem je što će murije biti isto toliko,tako da bi moglo doći do velikih nereda!Štangle,bokseri,lanci,palice i Molotovljeli kokteli su spremni,biće prpa pederima kada ih budu napadali momci sa BG asfalta!
hahahahahaha, kaze jedan tip ovdje da pederi unistavaju natalitet!!! hahahahaha, natalitet unistavamo svi abortusom, trcanjem za karijerom i nemanjem vremena za stvaranje potomstva. nikakav problem nama ne stvaraju pederi nego mi svi svako u svojoj porodici. Sto se mene tice ja ocekujem da Bosna da korak naprijed i bude modernija i da bude sasvim normalno da svaka osoba moze slobodno zivjeti svoju sexualnost. A ovako kako do sada idemo....daleko smo i od demokracije i od slobodnog drustva.....Amen!
znamo dobro kak ti znas dobro cuvat ratne zlocince,po tome ce te najvise pamtit historija genocidni krvavi predsjednice! BiH4EVER!
Na celu parade, Dodik i Spiric za rukice se drze......
pa ionako ste svi homici i pichkice u srbiji zar vam nije ta parada svaki dan po ulicama hahaa
Srbi pederi!
navijaci ce se obracunati sa pederima. pa, mogli su i djecu u vrticima poceti tuci, ni ona ne pruzaju otpor. pitam se postoje li veci glupani od navijaca? da bi se neko odlucio na obracun sa pederima moze jedino ako nije rascistio sa sobom oko svoje seksualne orjentacije.
Bebe nek se radjaju poruka je severa, nećemo da Srbija bude zemlja pedera.Delije 1989.