Komentari (401)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ponos kad te cuva hiljade specijalaca, a razularena masa psuje i pljuje, gadja jajima i mrzi. Zar covjek u takvom stanju moze biti ponosan. Mislim da je adekvatniji naziv parada prkosa, jer ovakvo nesto s ponosom veze nema...
Pa neka se hebe ako mu to čini zadovoljstvo. Ali što ide i šeta ulicama uz parole "Gay is okay", "Pravda za nas"... ako ti voliš da te istospolac handri, ja to ne moram znati.
Dunja, sretan sam s njom, al ne vidim razlog zasto biti ponosan na nesto sto je dio prirode i reproduktivnog sistema.
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
Gejevi smetaju na ulicama, ali kad se one političke spodobe šetkaju sa onim ciničnim osmjehom, to je onda ok, jer zaboga nisu pederi iako nas guze već 20 godina
vot ju si .. i jedni i drugi su pederi u dusi
Da mogu mogu vise puta upvote-ovati,to bih ucinila. Bra'o za komentar. #wysiwyg
neka handri ko god koga hoce... stara sevdalinka
Buxie, uz puno uvažavanje onoga što si proživio moram te napomenuti da su mnogi na ovom portalu doživjeli i gore stvari.Ti radi granata nisi mogao u vrtić_oK, veliki šok za klinca i naravno za svaku osudu, ali sagledaj okolnosti koje su dovele do toga i vrijeme kad se to događalo.Daleko od toga da je zapad idealan ali mislim da se trude i da ,za današnje vrijeme, ipak nude najviše=pravo na rad za korektnu plaću,sigurnost i slobodu da budeš što jesi.Sve ono što tvoji političari nisu u stanju da osiguraju tvom narodu, kao ni moji mom.Uostalom, samo u njemačku se lani uselilo 500 ooo ljudi.Da ne valja ne bi dolazili.
Još malo i totalni raspad.Kad rat izbije prvo od pedera bunkere pravit.
KAZU da je i Bakir prosetao danas popodne Terazijama ?!?
Šačica pedera i sva pažnja usmjerena na njih, bolesno, blokiran grad radi par ovih što bi nešto da dokazuju cc
http://www.youtube.com/watch?v=OcFx_6Pw39o
srbija je zaostala za tako nesto
Ima da se vlascadi nakoti,biće sve peder do pedera.Sretno vam bilo..
De ba promijenite naslov...frža il ne frža,pitanje je sad? 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
ovu paradu bi ja premjestio u LAKTASE!
Volim glupi primitivni Balkan sto ove bolesne stvari ne dozvoljavaju.
Pederi nisu krivi što im se ne diže ,kao ni oni normalni što im se diže na žensko.To je,ako ćemo vjerski,Bog dao da osoba bude u pogrešnom tijelu.I zbog toga gledam ove popove koji idu i zakuhavaju i nagovaraju jedne protiv drukčijih.Isto tako su posvećivali topove i tenkove kad su ubijali ljude po Bosni.Ljude je stvorio Bog,ali im to nije smetalo da napikavaju jedna protiv drugih,(samo po vjeri )drukčijih, živih bića,koje je stvorio jedan,isti, Bog.Ti su sveštenici kontradiktorni do bola,pa i ljude na pogrešne puteve upućuju .Što se nisu digli protiv Kačavende.Znalo se godinama da je on peder,ali ništa.Možda ova dvojica samo mažu oči javnosti.pedera ima i u životinjskom svijetu,bilo ih je i biće.Ne znam samo zašto je parada ponosa.Možda su ponosni što nisu primitivni kao ovi koji ih psuju i pjluju preko kordona.
Parada ponosa, znacenje ne sramimo se tog sto jesmo i poziv za druge homoseksualce koji se jos nisu ocitovali, nemate se ceg sramiti.
ruku na srce uporedite ucesnike parade i one sto protestuju protiv. Sta mislite gdje bi se osjecali sigurnije , opustenije.... samo uporedite ljude iz parade i one koji su protiv u crnim kosuljama sa popovima i krstovima,....uvijek bih odabrala likove iz parade ponosa jer mi djeluju ljudskije i normalnije neovisno o njihovoj seksualnoj orjentaciji.
Potpisujem! I ja bih, 100%!
Dragi mislim da sam trudan. Kako znas? Pa kasni mi stolica 7 dana xD
Ovakve vijesti me samo ucvrscuju u odluci da se vise nikada ne vratim u balkansku vukojebinu. A sto se mene tice sada mogu i granice zatvoriti da iz nje vise niko ni ne izadje ;)
a ti zivis u S. Koreji?