Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali je obicno samo debil, kojeg zabavlja to sto drugima nanosi bol. Mislim da nije imao plan da ostane oziljak u obliku slova U. Vecina upaljaca ostavlja takve otiske. Malog naravno treba kazniti, al i medije koji jedva cekaju da pisu o fasizmu i mrznji. Narodu su zatrovali umove, smrdi ko cenifa.
Ima svega, ali kako znate da je htio U da napravi? Upaljač ima U oblik. Možda je htio samo da je izgori. Što je isto jako loše.
Prvo, skoro svaki upaljač kad se ugrije ostavi ovakav trag. Drugo, zbog ne generalizirajte stvari da su svi isti zbog nekog idiota, koji je još čak i balavac. I treće, može u kuci imati super odgoj, ali kad vidi šta sve klixovci kroz komentare mogu izasrat, dzaba mu kućni odgoj. Može samo u idiota izrast zadojenog mrznjom.
Delikvent??? Vjerujem da ste htjeli napisati delinkvent, ali progutali slovo, a ne da ste nepismeni -_-
Delikvent se i pise!
@midcity žao mi je što ću te razočarati, ali riječ potječe od latinske riječi delinquere i samim tim je ispravno delinkvent. A samu ti činjenicu potvrđuje i engleski izraz delinquent, odnosno pojava delinkvencija (engl. Delinquency)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jel' U kao Uče(T)nik
Jel ima neko normalan u tom Zadru? Svaki drugi dan stigne neka bizarna crna hronika odatle
Cuo sam da je mala siparka Odakle ta niza rasa u nasoj lijepoj NDH
maloljetna pizda........nema veze o zivotu
nije uopste on kriv..a nije tako ni maloljetan...djeca od 15 godina jako dobro znaju sta hoce....on je samo reagovao onako kako ga uce...pogledja hrvatske udzbenike,hrvatsku tv,hrvatske portale,hrvatske politicare.....ustastvo je u hrvatskoj drzavni i akademski projekat....i onda kad se nadje neka mala siptarka ili srbkinja da nece da bude ustasa...bude zigosana....cura ce citav zivot nositi slovo u na ruci a htio joj je utisnuti na celo...i za malo je uspio...mozda ce sutra uspjeti...
U kao utvare
mi smo kao mali ovo sami često radili ali nismo nikoga na silu nešto, tada se igralo i klikera i zmurke a sada djeca i ne znaju da postoje klikeri
siptari su se poceli previse siriti po hrvatskoj obali i sada ce morati biti zigosani da se zna ko je glavni u hrvatskoj...tako hunkcionise vlast u hrvatskoj...ko misli drugacije taj je obican naivac....djeca se u hrvatskoj od vrtica uce da budu ustase...ili zavrse kao ova mala siptarka....sad ce citavog zivota nositi slovo u.....
@Ramayana ....kod nas se djeca odgajaju u duhu svetosavlja....
@Ramayana ...onda znas i da ces dobiti slovo u na celo....:)