Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije htio da mu ustupi poziciju..
U Australiji je psihijatar ubio svog kolegu psihijatra kada mu je ovaj ustanovio psihicki poremecaj i prepisao mu lijekove koje je inace ovaj do tad prepisivao svojim pacijentima!
@politika.je Nego sta bi sa slucajem Gabrijela iz Travnika koji je ni kriv ni duzan izgorio na Travnickoj neuropsihijatriji?
Ustaše ko ustaše. Samo nek je terora.
manipulacije
E sad mu pametuj da je on najvazniji vase psihijatrijske price sad ces u grobu nekog zajebavat
--- ubio psihijatra pa ušao u njegovu kuću E svašta, valjda ušao u kuću da bi ubio psihijatra ??? Al on ne bi ni bio lud kad ne bi uradio nemoguće !