Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog da im dusu prosti. Jedino da ne krive reditelja Srpskog filma,gde Laza Ristovski u vozu,sav ogorcen,grli prelepu devojku koja je izgubila verenika na ratistu.U zagrljaju povlaci osigurac kasikare i ......
Budala.
Sumanuti mladić S. Š. (22) iz Šeovice kraj Pakraca sinoć je iza 20 sati aktivirao ručnu bombu i ubio sebe i svoju bivšu djevojku M. Ž. (16). Mladić i djevojka bili su godinu dana u vezi. On je živio malo kod njenih, malo kod svojih roditelja. Djevojka je htjela prekinuti vezu s mladićem, ali on se s tim nije mirio. U četvrtak se odlučio osvetiti. Zvao je M.Ž. iz susjednog dvorišta. Pretvarao se da je zapeo za žicu ograde i molio ju da ga oslobodi. M.Ž. se približila mladiću u društvu polusestre (14). Čim je djevojka došla blizu, on ju je zgrabio i aktivirao ručnu bombusmeće poremećeno..
\'\'Ljubav je đavo-nema drugog đavola osim ljubavi\'\' Wiiliam Shakespeare